Preşedintele France Telecom, Didier Lombard, vine în România pentru a sărbători atingerea pragului de 10 milioane de clienţi Orange

23 ian. 2010
/ /
Preşedintele France Telecom, Didier Lombard, vine în România pentru a sărbători atingerea pragului de 10 milioane de clienţi Orange

Preşedintele France Telecom, Didier Lombard, vine în România pentru a sărbători atingerea pragului de 10 milioane de clienţi Orange

Bucureşti, 14 martie 2008. Orange, liderul pietei locale de telecomunicaţii, sărbătoreşte 10 milioane de clienţi, moment marcat prin prezenţa, pentru prima data în Romania, a Preşedintelui grupului France Telecom, Didier Lombard.

„Suntem foarte încântaţi de rezultatele înregistrate de Orange România, care plasează operatorul român pe locul al 6-lea în grupul France Telecom, după numărul de clienţi. Piaţa locală de telecomunicaţii este foarte importantă pentru noi şi vom continua să investim pentru a oferi clienţilor din România servicii complete de comunicaţii dezvoltate cu expertiza Orange”, a declarat Didier Lombard, France Telecom Chairman şi Chief Executive Officer.

Cu această ocazie, Orange a pregătit o surpriză pentru clientul cu numărul 10 milioane: Ionuţ Stroe din judeţul Prahova va primi în dar o excursie de o săptămână, pentru două persoane, la Paris, la un hotel de 5 stele. Toate cheltuielile de deplasare şi cazare sunt suportate de grupul France Telecom.

Cu 10 milioane de clienţi în România, Orange consideră că are o responsabilitate importanţă faţă de întreaga comunitate şi de aceea a luat decizia de a infiinţa Fundaţia Orange pe plan local. Rolul Fundaţiei va fi acela de a dezvolta proiectele curente în care se implică Orange şi de a lansa noi programe pentru a facilita accesul la educaţie şi integrarea în societate a persoanelor marginalizate.

„Implicarea Orange în dezvoltarea comunităţii este un element cheie al programului nostru de responsabilitate socială. Proiectele în domeniul educaţiei vor fi prioritare pentru Fundatia Orange în misiunea sa de a ajuta oamenii să comunice mai bine între ei, să se integreze mai uşor în societate şi astfel să aibă şansă de a trăi o viaţă mai bună”, a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

În cursul zilei de ieri, Preşedintele grupului France Telecom s-a întâlnit cu reprezentanţii comitetului executiv al Orange Romania şi cu Excelenţa Sa, Ambasadorul Franţei la Bucureşti, domnul Henri Paul, a vizitat Centrul de Relaţii cu Clienţii şi departamentul Tehnic şi s-a întâlnit cu angajaţii celor două departamente. Seara, Didier Lombard a participat la dineul de gală de la Muzeul Naţional de Artă pentru a sărbători, împreună cu clienţii şi partenerii Orange, evenimentul 10 milioane de clienţi Orange.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=60|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii