prima tabletă Orange disponibilă în România

16 dec. 2010
/ /
prima tabletă Orange disponibilă în România

prima tabletă Orange disponibilă în România

Bucureşti, 16 decembrie 2010. Orange lansează pe 16 decembrie prima tabletă sub marcă proprie la preţuri speciale.

Orange Tablet poate fi achiziţionată începând de la 99 de euro[1] împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Pe lângă preţul accesibil al tabletei, prin abonament clienţii beneficiază şi de acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Abonamentul permite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min în alte reţele naţionale. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodată, este şi un bun instrument de business. Aceasta permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar. În plus, este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

„Suntem bucuroşi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima ţară din grupul Orange care lansează acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta şi pe clienţii care îşi doresc o tabletă accesibilă.” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.

[1] Toate preţurile prezentate în comunicat includ TVA.

Categorii