/

Primăvara aceasta, cu Orange PrePay poți câștiga gadgeturi de ultimă generație prin tragere la sorți

5 apr. 2023

Cu noua campanie Orange, clienții PrePay au șansa de a câștiga unul dintre cele 150 de premii Samsung puse în joc atunci când reîncarcă de minimum 5 euro credit. Aceștia pot să rămână conectați cu cei dragi folosind cele mai noi gadget-uri pe care le pot câștiga la tombola Orange PrePay:

  ●  50 x Samsung Galaxy S23 5G

  ●  50 x Samsung Galaxy Tab A8

  ●  50 x Samsung Galaxy Watch5

Pentru a lua parte la tombolă, clienții nu trebuie decât să se înscrie gratuit la *100# înainte de a reîncărca. Astfel, aceștia participă automat la tragerea la sorțipentru fiecare reîncărcare de minimum 5 euro, cu credit sau cu o opțiune, sau la fiecare activare a unei opțiuni de minimum 5 euro credit. De asemenea, au șanse duble la reîncărcările sau activările eligibile din My Orange.

În plus, fie că au nevoie de cel mai rapid internet pentru școală, serviciu sau vacanță, cu Orange PrePay, clienții se pot bucura de bonusuri la alegere exclusiv din My Orange, cu valabilitate 30 sau 60 de zile.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cele mai bune viteze de internet mobil 4G şi 4G+ conform certificărilor LCC International și ANCOM prin intermediul Netograf.ro.

Detalii complete despre noua campanie Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/premiiprepay

Categorii