primul videoclip filmat cu telefonul mobil, coproductie Orange, LG si trupa Voltaj

23 ian. 2010
/ /
primul videoclip filmat cu telefonul mobil, coproductie Orange, LG si trupa Voltaj

primul videoclip filmat cu telefonul mobil, coproducţie Orange, LG şi  trupa Voltaj

Bucureşti, 19 noiembrie 2008. Primul videoclip muzical filmat cu un telefon mobil, LG KS360, va fi lansat in Romania pe 20 noiembrie. Videoclipul piesei “Dematurizarea” al trupei Voltaj va putea fi vizionat in premiera pe site-ul www.orange.ro si in portalul pentru mobil Orange World.

Scenariul si regia videoclipului  Voltaj sunt semnate de Marian Crisan, regizorul  filmului "Megatron", care a obtinut la Cannes, in mai 2008, premiul  Palme d 'Or pentru scurtmetraj.

Partenerii in acest proiect, Orange, LG si Voltaj, isi propun sa utilizeze cat mai original tehnologia moderna, internetul si divertismentul, obiectivul Orange si LG fiind totodata sa promoveze intr-un mod nonconformist telefonul mobil LG KS360 in mediul online. Un model conceput pentru tineri, LG KS360 este dotat cu tastatura glisanta qwerty, ecran tactil  si permite accesarea retelelor sociale  online direct din meniul interactiv. Datorita aranjarii pe thread-uri a SMS-urilor si datorita ecranului generos de 2,4 inci, discutiile sunt foarte usor de urmarit pe acest telefon. LG KS360 poate  fi achizitionat din Orange Web Shop incepand de la 79 EUR (TVA inclus).

„Ce ne-a atras de la inceput la acest proiect a fost ideea de a realiza ceva ce nu s-a mai facut pana acum pe piata de divertisment din Romania si de a propune totodata oferte speciale clientilor magazinului nostru online, Orange Web Shop. Partenerii nostri au fost entuziasti si atrasi, la fel ca si noi, de elementele de inovatie pe care le contine proiectul”, a declarat Thierry  Millet, Director Comercial Orange Romania.

„Acest proiect introduce o noua experienta pentru segmentul de tineri pasionati de noile tehnologii, internet si socializare online. Dezvoltarea unor telefoane mobile special pentru aceasta categorie, dar si alegerea unor proiecte inovatoare de promovare, vin sa raspunda necesitatii de a fi relevant pentru modul actual de viata al tinerilor”, a declarat Claudia Popa, director vanzari GSM LG  Electronics Romania.

“Ne place sa experimentam lucruri noi si ne bucuram ca ne-am adaugat la palmares inca o premiera: primul videoclip filmat cu telefonul mobil. Acest proiect este unul foarte potrivit cu piesa noastra “Dematurizarea” si tocmai de aceea am fost incantati sa-l realizam. Promovarea lui pe internet este un alt punct care ne-a atras si suntem nerabdatori sa vedem rezultatul”, a adaugat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Din 20 noiembrie, cei care  doresc sa vizioneze videoclipul “Dematurizarea” pe internet il gasesc pe site-ul www.orange.ro/voltaj, iar cei care doresc sa-l vizioneze direct pe  telefonul mobil pot accesa portalul Orange World.

Categorii