Prin parteneriatul Orange - UNICEF peste 70 000 USD ajung cãtre populatia afectatã de inundatii

23 ian. 2010
/ /
Prin parteneriatul Orange - UNICEF peste 70 000 USD ajung cãtre populatia afectatã de inundatii

prin parteneriatul Orange - UNICEF peste 70.000 USD ajung la populaţia afectatã de inundaţii

Bucureşti, 5 iunie 2006. Orange Romania anunta rezultatele campaniei  de strangere de fonduri lansata  la inceputul lunii mai alaturi de UNICEF. Campania a fost dedicata pentru  ajutorarea oamenilor afectati de inundatiile provocate in sudul tarii de  revarsarea Dunarii.

Prin intermediul numarului scurt 767 (corespunzand tastelor SOS) clientii  si angajatii Orange au donat 34 000 USD pentru a oferi un sprijin familiilor  care au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele. Orange isi respecta  promisiunea asumata la inceputul campaniei si dubleaza intreaga suma  donata de catre clientii sai prin acest numar. De asemenea, Orange a decis  sa doneze si valoarea TVA-ului corespunzatoare mesajelor de donatie trimise  de abonati. Prin intermediul UNICEF, suma stransa in urma acestei campanii,  totalizand 71 315 USD va ajunge  in special catre copiii din judetele Calarasi si Dolj, cele mai afectate  de inundatii.

Richard Moat, Director Executiv Orange Romania:
“As vrea sa multumesc clientilor si angajatilor nostri pentru implicarea in aceasta campanie si promptitudinea cu care au raspuns apelului nostru. Orange s-a implicat si in trecut in actiuni de ajutorare a victimelor dezastrelor naturale. Dorim sa avem un rol activ in dezvoltarea comunitatii, intrucat consideram ca doar o astfel de abordare poate asigura o dezvoltare durabila si pe termen lung atat a companiei noastre, cat si a societatii in general.“

Categorii