programări online pentru vizitele în magazinele Orange

5 mai 2011
/ /
programări online pentru vizitele în magazinele Orange

programări online pentru vizitele în magazinele Orange

Bucureşti, 5 mai 2011. Din 5 mai Orange lansează în premieră în România un serviciu de programări online a vizitelor în Orange shop şi Orange store. Clienţii nu mai petrec timp aşteptând în magazin. Ei îşi pot programa vizita în ziua şi la ora aleasă de ei, în magazinul dorit, iar un consultant de vânzări dedicat va sta la dispoziţia acestora.

Rezervarea online e foarte uşor de completat pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te . Clienţii selectează magazinul şi data, iar ulterior completează detaliile rezervării: nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail şi tipul de consultanţă pe care îl doresc. Aceştia vor primi apoi un e-mail şi un SMS pe baza cărora pot confirma programarea în termen de 6 ore.

Serviciul de programare online este flexibil şi permite modificarea sau anularea rezervării cu cel puţin 24 de ore înainte. Timpul standard alocat pentru o vizită este de 30 de minute, dar un consultant dedicat va sta la dispoziţia clientului oricât este nevoie. În perioada 5 - 31 mai clienţii beneficiază gratuit de noul serviciu oferit de Orange.[1]

„Căutăm în permanenţă modalităţi să aducem beneficii în plus clienţilor noştri şi, implicit, să îmbunătăţim serviciile oferite. Prin soluţia de programare online a vizitei în magazinele Orange, clienţii au la îndemână o modalitate simplă şi sigură de a intra în contact cu specialiştii Orange oricând doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-ar fi petrecut aşteptând în magazin.” a declarat Adina Măntăilă, Distribution Development Project Manager, Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te sau în orice magazin Orange.


[1] Ofertă valabilă  în perioada 5 - 31 mai. Serviciul de programare online în magazinele Orange se tarifează cu 2 euro (TVA inclus).

Categorii