/

Programul naţional de practică Orange First Step, revine cu o nouă ediţie

7 nov. 2017

În perioada 06 - 17 noiembrie 2017, studenţii şi masteranzii se pot înscrie pentru o nouă sesiune de practică în cadrul Orange, accesând site-ul www.orange.ro/first-step.

Aceştia vor avea ocazia să ocupe unul din cele 57 de locuri disponibile în Orange shop-urile din întreaga țară[1], urmând apoi o perioadă de recrutare şi selecţie a candidaţilor. Sesiunea de practică se va desfăşura în perioada 04 - 22 decembrie 2017, iar la finalul ei, participanţii se vor alătura celor peste 800 de studenţi care au terminat acest program.

Pe durata internship-ului, candidaţii selectaţi în program vor avea ocazia să participe la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzare dar şi de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot beneficia de recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile la angajare.

Experiența dobândită pe parcursul programului de practică poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

[1] Orașele în care se desfășoară programul: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Lugoj, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Zalău.

Categorii