Programul Orange Supporter susține fanii Ligii 1 Orange

25 iul. 2016
/ /
Programul Orange Supporter susține fanii Ligii 1 Orange

Orange este alături de fanii fotbalului prin programul Orange Supporter. Astfel, microbiștii pot urmări gratuit meciurile din Liga 1 Orange, chiar și în mișcare, pe laptop, tabletă sau telefon, în direct sau înregistrate, prin aplicația Orange TV Go. Înscrierea în programul Orange Supporter este gratuită pentru clienții care au un abonament Orange Me din oferta comercială sau o opțiune PrePay activă de minim 5 euro. Prin trimiterea unui SMS gratuit cu numele echipei preferate la 321, fanii fotbalului primesc mega beneficii pentru a se bucura de experiența de suporter oriunde ar fi: acasă și pe stadion sau în drum spre stadion. Pentru că victoria echipei este și victoria suporterului, la fiecare reușită a acesteia, clienții primesc internet pe mobil cadou:

  • 100 MB internet pentru fiecare gol
  • 500 MB internet pe mobil pentru fiecare meci câștigat
  • 1 GB internet pe mobil la câștigarea Campionatului Ligii 1 Orange

În plus, primesc pe telefonul mobil notificări prin SMS cu informații despre scor, marcatori sau cartonașele roșii din meciurile echipei alese pentru a fi la curent cu ultimele noutăți atunci când se întâmplă ceva important.

Mai mult, în aplicația actualizată Fotbal Info de la Orange, disponibilă în Google Play și App Store, fanii au acess în timp real la informații despre echipele selectate, meciurile sau competițiile preferate. Meciurile au comentarii live, statistici, clasamente și componența echipelor.

Pentru o experiență completă de suporter, Orange oferă o selecție de accesorii dedicate fanilor Ligii 1 Orange cu 30% reducere.

Totodată, startul noului sezon al Ligii 1 Orange aduce o nouă ediție a jocului online Ghiceste scorul, disponibil la https://www.orange.ro/ghiceste-scorul, prin care suporterii trebuie să adune puncte în fiecare etapă. Premiile oferite îi vor ajuta pe aceștia să urmărească Liga 1 Orange pe toate ecranele: un televizor, un laptop, un smartphone și un stick Orange TV, precum și alte premii prin tragere la sorți, pentru cei care se înscriu în concurs până la 1 august 2016.

Pentru mai multe detalii și regulamentul promoției, vă invităm să accesaţi https://www.orange.ro/fotbal/.

Categorii