reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni Travel Data

18 iun. 2010
/ /
reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni Travel Data

reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni Data Travel

Bucureşti, 3 iunie 2010. Orange lansează mâine, 4 iunie,  noile opţiuni Travel Data la tarife cu până la 58% mai avantajoase pentru  clienţii care utilizează serviciile de e-mail şi internet mobil în roaming,  atunci când călătoresc în ţările Uniunii Europene şi în Elveţia.

trei noi opţiuni de date în roaming, în portofoliul Travel Data reduceri de tarife cu până la 58% la noile opţiuni

Abonaţii Orange pot alege, în funcţie de traficul de date dorit, una dintre  opţiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15  euro şi respectiv 30 de euro (TVA inclus). După consumarea traficului de date  inclus, opţiunea aleasă se reactivează automat atunci când se iniţiază o nouă  conexiune de date, astfel încât clienţii vor continua să beneficieze de tarifele  avantajoase din cadrul opţiunii.

De exemplu, în cazul în care clientul alege opţiunea Travel Data cu 10 MB la  8 euro şi consumă 18 MB atunci când se află în roaming în Uniunea Europeană sau  în Elveţia, va plăti 16 euro, adică mai puţin de 1 euro/MB, graţie reactivării  automate a opţiunii.

Noile opţiuni sunt concepute astfel încât clienţii să poată folosi cu  încredere serviciile de e-mail, de navigare pe internet şi de accesare a  reţelelor sociale atunci când se află în străinătate, având siguranţa că ştiu ce  costuri vor regăsi pe factură la întoarcerea acasă.

“Prin conceptul de reactivare automată a opţiunilor, unic în România, noile  pachete Travel Data oferă o soluţie flexibilă şi eficientă din punctul de vedere  al costurilor pentru serviciile transfer de date în roaming, adaptată atât  nevoilor clienţilor business cât şi ale utilizatorilor individuali”, a subliniat  Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Categorii