reduceri importante la tarifele de roaming cu noile oferte Orange Travel

24 ian. 2010
/ /
reduceri importante la tarifele de roaming cu noile oferte Orange Travel

reduceri importante la tarifele de roaming cu noile oferte Orange Travel

Bucureşti, 9 iunie 2009. Clienţii Orange România vor fi printre primii europeni care vor putea beneficia de noile tarife la nivelul reglementării europene, atât pentru convorbiri cât şi pentru mesaje scrise, atunci când călătoresc pe teritoriul Uniunii Europene. Ei vor fi tarifaţi cu 0,43 euro/minut pentru apelurile iniţiate, 0,19 euro/minut pentru apelurile primite şi 0,11 euro  pentru mesajele scrise trimise.

tarife la nivelul reglementării europene, disponibile special pentru clienţii Orange cu două saptămâni mai devreme de data la care aceasta intrǎ oficial în vigoare tarife reduse cu până la 30% cu opţiunile Permis de vacanţă şi Favourite Countries

Orange oferă noile tarife din 15 iunie, cu două săptămâni mai devreme faţă de data la care acestea intră în vigoare prin reglementarea europeană, clienţilor care îşi vor activa opţiunile Permis de Vacanţă sau Favourite Countries.

Cu Permis de Vacanţă şi Favourite Countries, vara aceasta clienţii Orange au reduceri considerabile la tarifele pentru convorbiri în roaming, comparativ cu eurotarifele.

Din 15 iunie, clienţii Orange care îşi activează opţiunea Permis de Vacanţă vorbesc în roaming la tarife cu 21% mai mici decât noul eurotarif. Pentru o taxă de activare de numai 4 euro (TVA inclus) utilizatorii acestei opţiuni au 10 minute pentru convorbiri şi 1 MB pentru conectare la internet, trafic wap sau transmitere de mesaje multimedia în ţările Uniunii Europene. În plus, pentru a beneficia de mai multe minute, atât clienţii cu abonament cât şi utilizatorii Orange PrePay au posibilitatea să îşi activeze opţiunea Permis de Vacanţă ori de câte ori doresc.

Tot din 15 iunie, clienţii Orange cu abonament care aleg opţiunea Favourite Countries vor avea 60 de minute pentru apeluri de roaming sau apeluri internaţionale. Clienţii pot alege ţara favorită dintre ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova, pentru o taxă de activare de 12 euro (fără TVA). Pentru ţara favorită, în limita minutelor incluse, apelurile iniţiate în roaming sunt tarifate cu 0,10 euro (fără TVA), iar apelurile primite în roaming şi cele iniţiate din România către ţara favorită sunt gratuite. De asemenea, pentru a beneficia de mai multe minute, abonaţii au posibilitatea să îşi activeze Favourite Countries de mai multe ori şi pentru mai multe ţări.

Opţiunea Favourite Countries asigură abonaţilor Orange care călătoresc în Uniunea Europeană tarife reduse cu 30% faţă de noile eurotarife.

„Orange continuă să lanseze oferte simple şi accesibile de roaming şi internaţional care asigură un control mai bun al costurilor pentru clienţi. Ne vom ţine promisiunea de a îmbunătăţi în permanenţă aceste servicii pentru clienţii care utilizează serviciile Orange atât în ţară, cât şi în străinătate”, declară Irina Pană, Wholesales, International & Regulatory Affairs Manager la Orange România.

Categorii