reducerile oferite de Orange cresc odată cu temperatura

18 iul. 2012
/ /
reducerile oferite de Orange cresc odată cu temperatura

reducerile oferite de Orange cresc odată cu temperatura

Bucureşti, 18 iulie 2012. De săptamâna aceasta Orange reîncepe promoţia de vară pentru clienţii care fac cumpărături din magazinul online. Astfel, cu cât temperatura de afară creşte, cu atât sunt mai mari reducerile primite în magazinul online Orange. Reducerile se aplică pentru toate produsele la achiziţia acestora la preţul standard, la preţul cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent.

Între 17 iulie şi 31 august, fiecare grad care depăşeşte 25°C aduce o reducere de 1%. De exemplu, dacă temperatura este de 30°C, clienţii Orange pot cumpăra orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 31°C cu 6% reducere, iar procentul creşte cu cât este mai cald afară.

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplică în funcţie de temperatura exterioară, măsurată de Administraţia Naţională de Meteorologie în centrul Bucureştiului şi actualizată în timp real pe www.orange.ro.

În plus, pe toată perioada promoţiei clienţii pot completa un test cu tema „eşti cool sau eşti hot?” pe http://www.orange.ro/caldura-mare-reduceri-cool. Beneficiul pentru toţi cei care răspund la întrebarile din acest test constă în primirea unui voucher suplimentar de reducere de 2%, trimis prin e-mail, care se adaugă la reducerea promoţiei de vară. Voucherul este valabil 3 ore de la trimitere.

Categorii