Richard Moat încheie 4 ani de succes la Orange România

24 ian. 2010
/ /
Richard Moat încheie 4 ani de succes la Orange România

Richard Moat  încheie 4 ani de succes la Orange România

Bucureşti,  31 martie 2009. Orange-France Telecom anunţă că Richard Moat, Chief Executive Officer al Orange România, a decis din motive personale să plece din poziţia pe care o ocupa în cadrul companiei. Începând cu această dată, Thierry Millet, actualul Director Comercial al Orange România, va prelua imediat interimatul in poziţia de CEO.

Richard Moat a făcut parte din echipa Orange timp de 17 ani. Richard a ocupat poziţii importante la nivel internaţional şi a jucat un rol deosebit în transformarea Orange într-un business global. De la preluarea poziţiei de CEO al Orange România, în septembrie 2004, Richard a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro în 2008 şi a consolidat poziţia de lider al pieţei locale.

Thierry Millet a ocupat poziţia de Director Comercial al Orange România din luna octombrie a anului 2005 şi a condus departamentele serviciul clienţi, marketing şi vânzări. Thierry Millet are o experienţă de 20 de ani în cadrul grupului Orange-France Telecom şi a ocupat mai multe poziţii de top la nivel internaţional.

Olaf Swantee, SEVP Personal Europe & Egypt, declară: “Richard Moat si echipa sa au avut o contribuţie fantastică la creşterea şi la succesul Orange. Richard poate fi mândru de rolul extrem de important pe care l-a avut în dezvoltarea acestui business. Cu vasta sa experienţă în domeniul telefoniei mobile, Thierry Millet va fi un CEO interim puternic şi sunt încântat să îi urez succes în această poziţie. Cu ajutorul lui Thierry şi al unei echipe de management experimentate, Orange România va continua să fie liderul pieţei în materie de inovaţie, servicii şi de produse, precum şi relaţii cu clienţii”.

Categorii