Samsung Charm, un wearable atractiv în oferta Orange

12 aug. 2016
/ /
Samsung Charm, un wearable atractiv în oferta Orange

De astăzi, un nou wearable în tendințe, Samsung Charm, îmbogățește portofoliul de gadgeturi al Orange. Noua brățară inteligentă de la Samsung iese din tipare, aduce un plus de eleganță oricărei ținute şi se adresează iubitorilor de tehnologie care îşi doresc mai mult decât un dispozitiv de monitorizare a activității zilnice.

Prin designul său distinctiv şi versatil, Samsung Charm îmbină funcționalitatea cu stilul şi este compatibil cu sistemul de operare Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare.

Brățara dispune de o autonomie de până la 14 zile şi monitorizează activitatea zilnică: numărul de paşi parcurşi, caloriile consumate şi poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și un motor de vibrații.

Samsung Charm este disponibil în trei culori, auriu, negru şi roz quartz, şi poate fi achiziționat din magazinele Orange și online pe www.orange.ro/magazin-online/accesorii la prețul de 29 euro cu TVA inclus, cel mai mic preț de pe piață.

Clienții care achiziționează produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentară, în cadrul campaniei Hot Summer. Până la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din București) reprezintă un discount de 1%. Astfel, dacă afară sunt 30°C, discountul aplicat în magazinul online va fi de 10%.

Categorii