Samsung GALAXY Note II în oferta Orange România

1 nov. 2012
/ /
Samsung GALAXY Note II în oferta Orange România

Bucureşti, 01 noiembrie 2012. Începând de astăzi, Orange oferă clienţilor săi smartphone-ul Samsung Galaxy Note II. Acesta poate fi achiziţionat la preţul de 199 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Pantera 39 pe 2 ani.

Dotat cu cea mai recentă versiune de Android Jelly Bean 4.1 şi o versiune optimizată de S Pen, noul GALAXY Note II le oferă clienţilor posibilitatea de a crea conţinut personalizat la cele mai ridicate standarde.

GALAXY Note II beneficiază de un display HD Super AMOLED de 5,5 inci ce permite o experienţă unică de vizualizare şi conţinutul video poate fi urmărit în format HD. Procesorul Quad Core de 1,6 GHz este alimentat de o baterie de 3.100 mAh ce  asigură o experienţă plăcută de utilizare şi o autonomie mult mai bună faţă de telefoanele din aceeaşi categorie.

Samsung Galaxy Note II este compatibil cu tehnologia HD Voice, ce oferă calitate şi claritate înaltă a sunetului şi reduce zgomotul de fundal. Orange este singurul operator de telefonie mobilă care oferă serviciul HD Voice în România.

În plus, din 1 noiembrie Samsung Galaxy Note este disponibil într-o ofertă specială la un tarif începând cu 59 euro, preţ valabil cu un abonament nou Panteră 39 pe 2 ani.

Mai multe informaţii despre produse sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Categorii