Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 edge sunt disponibile la Orange cu o ofertă specială de pre-comandă

18 mart. 2015
/ /
Samsung Galaxy S6 şi Samsung Galaxy S6 edge sunt disponibile la Orange cu o ofertă specială de pre-comandă

Bucureşti, 18 martie 2015. De astăzi, clienţii care doresc să fie printre primii utilizatori ai celor mai noi şi mai elegante smartphone-uri de la Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge, se pot bucura de o ofertă specială la pre-comenzi în Orange shop şi în magazinul online de pe www.orange.ro. Tot aici vor găsi la pre-comandă gama completă de accesorii pentru cele 2 modele de telefoane.

La Orange, Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge vin cu o reducere de 50 de euro la accesoriile compatibile sau la valoarea serviciului Early Upgrade, dedicat clienţilor care vor să-şi schimbe telefonul înainte de a termina contractul anterior. De asemenea, primii 300 de clienţi care plasează pre-comenzi online vor primi încărcătoare wireless cadou.

Toți clienții care inițiază pre-comenzi până pe 5 aprilie pot participa la un concurs oferit de Samsung, prin care își pot testa cunoștințele despre noile modele de telefoane și pot câștiga o excursie în jurul lumi.

"Smartphone-urile şi tabletele Samsung sunt printre cele mai apreciate produse din portofoliul nostru. Prin oferta de pre-comandă pe care o lansăm astăzi dorim să le oferim fanilor Samsung şi mai multe motive de a fi printre primii utilizatori ai acestor smartphone-uri de top.” a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România.

Mai multe detalii despre oferta Orange pentru pre-comenzi la telefoanele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge se pot găsi pe www.orange.ro/samsung-galaxy-s6.

Categorii