Se redeschide Orange shop din centrul comercial Polus Mall din Cluj

19 mart. 2014
/ /
Se redeschide Orange shop din centrul comercial Polus Mall din Cluj

Se redeschide Orange shop din centrul comercial Polus Mall din Cluj

Bucureşti, 19 martie 2013. Astăzi se redeschide Orange shop din centrul comercial Polus Mall, situat în comuna Florești, pe strada Avram Iancu, nr. 492-500, județul Cluj. De acum magazinul beneficiază de un spațiu mai mare de expunere, în care își așteaptă clienții zilnic între orele 10:00 și 22:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 19 aprilie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Polus Mall păstrează conceptul nou, prietenos, cadrul luminos și ambianța călduroasă, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii