Se redeschide Orange shop din Drobeta Turnu Severin, cu o nouă înfăţişare

10 iun. 2013
/ /
Se redeschide Orange shop din Drobeta Turnu Severin, cu o nouă înfăţişare

Se redeschide Orange shop din Drobeta Turnu Severin, cu o nouă înfăţişare

Bucureşti, 10 iunie 2013. Astăzi se redeschide Orange shop din Drobeta Turnu Severin. Situat în strada Unirii, nr. 82, bl. C1, la parter, magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 8.30 – 18:30 şi sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 10 iulie, clienţii care activează abonamente de voce pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent tot pentru 24 de luni au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Cu un spaţiu de expunere mai mare decât până acum, Orange shop din Drobeta Turnu Severin prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil şi telefonie fixă.

În magazin, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, la camere foto, GPS-uri, e-book reader, rame foto, hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii