Se redeschide Orange shop din Mall Vitan

27 nov. 2014
/ /
Se redeschide Orange shop din Mall Vitan

Se redeschide Orange shop din Mall Vitan

Bucureşti, 27 noiembrie 2014. Începând de astăzi, Orange shop din complexul comercial Mall Vitan, situat pe strada Calea Vitan, nr. 55-59, sector 3, Bucureşti, îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu nou şi cu o nouă înfăţişare. Magazinul se află la subsol, vizavi de supermarket, şi beneficiază acum de o zonă de expunere mult mai mare, unde clienţii vor putea descoperi mai multe smartphone-uri, tablete, accesorii şi alte gadget-uri, precum şi de o zonă dedicată Orange TV. Programul este de luni până duminică în intervalul 10:00-22:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 27 decembrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi reînnoiesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Mall Vitan prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii