Se redeschide Orange shop din Vaslui

25 apr. 2013
/ /
Se redeschide Orange shop din Vaslui

Se redeschide Orange shop din Vaslui

Bucureşti, 25 aprilie 2013. Astăzi se redeschide Orange shop din Vaslui. Situat în strada Ştefan cel Mare, bloc 94, scara C, la parter, magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 8:30 – 19:30 şi sâmbăta de la 9:00 la 16:00.

Exclusiv în acest magazin, clienţii care activează abonamente de voce pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent tot pentru 24 de luni au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone până pe 24 mai.

Cu un spaţiu de expunere considerabil mai mare decât până acum, Orange shop din Vaslui prezintă, într-un cadru luminos şi aerisit, un concept nou, cald şi prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil şi telefonie fixă.

La Orange shop din Vaslui, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, care include acum o ofertă mult mai bogată de accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, dar şi camere foto sau dispozitive GPS.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii