Se redeschide Orange shop Ploieşti

18 iul. 2012
/ /
Se redeschide Orange shop Ploieşti

Se redeschide Orange shop Ploieşti

Bucureşti, 18 iulie 2012. Începând de săptamana aceasta Orange redeschide shopul din Ploieşti. Acesta este situat în Piaţa Victoriei nr.7, Bl. A-EST şi va fi deschis în timpul săptămânii în intervalul 8:30 – 19:30 şi sâmbăta de la 9:00 la 16:00.

Între 12 iulie – 9 august, Orange anunţă şi o oferta exclusivă în acest magazin. Clienţii care activează abonamente de voce sau date pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent au o reducere de 20 de euro pentru toate smartphone-urile.

Magazinul modernizat aduce în plus un concept nou, cald şi prietenos, o ofertă variată de produse şi, nu în ultimul rand, surprize, cadouri şi oferte speciale. Noua înfăţişare include o zonă interactivă mai mare de prezentare, în care clienţii pot testa telefoane noi, precum şi serviciile de date mobile prin intermediul tabletelor conectate permanent la internet sau serviciile de telefonie fixă.

Orange România a dezvoltat o largă reţea de magazine ce cuprinde în prezent 97 magazine proprii, 204 în regim de franciză şi numeroase alte puncte de vânzare în toată ţara.

Categorii