Se redeschide Orange shop Skanska şi Orange shop Auchan

9 dec. 2014
/ /
Se redeschide Orange shop Skanska şi Orange shop Auchan

Se redeschide Orange shop Skanska şi Orange shop Auchan

Bucureşti, 09 decembrie 2014. Începând de astăzi, Orange shop Iride se mută în Skanska, strada Gara Herastrău, nr. 4, Clădirea A, sector 2, Bucureşti şi îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu nou, cu o nouă înfăţişare. Magazinul beneficiază acum de o zonă de expunere mult mai mare, unde clienţii vor putea descoperi o gamă variată de smartphone-uri, tablete, accesorii şi alte gadget-uri, precum şi de o zonă dedicată Orange TV. Programul este de luni până vineri în intervalul 10:00-19:00.

Din 10 decembrie, şi Orange shop Auchan Vitan se mută într-o locaţie nouă, în complexul comercial Auchan Drumul Taberei, strada Braşov, nr. 25, sector 6, Bucureşti, vizavi de intrarea în supermarket din dreapta. Programul este de luni până duminică în intervalul 10:00-22:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, o lună de la redeschidere, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi reînnoiesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Cele doua Orange shopuri prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii