servicii inovative, demonstraţii, concursuri şi animaţii la standul Orange de la CERF

23 ian. 2010
/ /
servicii inovative, demonstraţii, concursuri şi animaţii la standul Orange de la CERF

servicii inovative,  demonstraţii, concursuri şi animaţii la standul Orange de la CERF

Bucureşti, 6 mai 2008. În perioada 7-11 mai, Orange participă la ediţia a XVII-a a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale CERF cu un stand animat unde vizitatorii vor putea descoperi cele mai noi soluţii de comunicare, se vor întâlni cu membrii unor echipe de sport renumite şi vor participa la mai multe concursuri cu premii.

lansarea soluţiei convergente Business Kit pentru  clienţii corporate demonstraţii  Apple MacBook Air şi Home & Office Pack sport şi muzică la stand concursuri cu premii pentru vizitatori

Vizitatorii standului Orange vor avea ocazia să testeze în premieră Business Kit, o soluţie inovativă de comunicaţii dedicată marilor companii. Aceasta are la bază un dispozitiv wireless pentru servicii de voce şi date, Business Box, compatibil cu tehnologiile de date mobile HSDPA/ 3G/EDGE/GPRS şi care se poate conecta la echipamente WiMAX.

Dispozitivul se conectează automat la serviciile Orange de broadband fix prin WiMAX, iar ca soluţii de rezervă foloseşte serviciile de broadband mobil pentru a asigura continuitatea comunicaţiilor. Prin Business Kit Orange garantează clienţilor corporate calitatea serviciilor de comunicaţii, fără a mai fi necesară contractarea unui furnizor de rezervă. De asemenea, Business Kit permite dezvoltarea unor aplicaţii de tip M2M, supraveghere video sau hot-spoturi private WiFi.

Tot din categoria soluţiilor de comunicaţii, la CERF vizitatorii standului Orange vor putea testa internetul pe cel mai subţire notebook din lume, Apple MacBook Air, şi vor avea posibilitatea să afle cum funcţionează Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care oferă telefonie fixă, mobilă şi internet broadband atât clienţilor business, cât şi utilizatorilor individuali.

"Suntem preocupaţi să extindem reţeaua broadband şi să dezvoltam în continuare serviciile de acces la internet pentru clienţii noştri”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania. În acest sens, Orange va demara în luna iunie un proiect-pilot care va cuprinde 29 de sate din judetul Suceava în care vor fi lansate serviciile de internet mobil la viteza 3G+. „În funcţie de rezultatele proiectului vom analiza posibilitatea extinderii acoperirii 3G+ şi în alte localităţi din mediul rural din ţară”, a adăugat Thierry Millet.

Pentru pasionaţii de sport, Orange organizează la standul din cadrul CERF întâlniri cu membrii echipei naţionale de rugby a României, pe 8 mai, la ora 12:00, cu jucătorii FC Dinamo la ora 16:00 în aceeasi zi, iar cu jucătorii echipei de hochei Csikszereda din Miercurea Ciuc, pe 9 mai, la ora 15:00.

Anul acesta Orange va organiza la CERF mai multe concursuri, astfel încât vizitatorii vor avea ocazia să câştige mai multe premii, printre care bilete la PrePay Music Party cu   Sugababes pe 3 iunie în Bucureşti, la concertul Kylie Minogue sau The   Mission.

Realizat dupa conceptul “play & explore”, standul Orange este împărţit în patru zone principale: Apple, Business Kit, Convergenta şi Fun. Vizitatorii vor găsi aici un spaţiu în care pot crea imagini spectaculoase cu ajutorul unor elemente luminoase de culori diferite şi al tehnicii fotografice denumite expunere îndelungată. Participanţii vor primi fotografia realizată, împreună cu o ramă foto şi vor fi înscrişi într-un concurs la care pot câştiga o cameră foto digitală performantă.

Atmosfera la stand va fi animata de o echipa care va utiliza in premiera in Europa o modalitate inedita de promovare. Echipa Orange va purta tricouri Lumalive, o tehnologie avangardista asociata cu textile inteligente, pe care vor fi proiectate diverse mesaje, fotografii sau animatii.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=37|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii