show electrizant Mika la Orange Summer Party

26 iul. 2010
/ /
show electrizant Mika la Orange Summer Party

show electrizant Mika la Orange Summer Party

Bucureşti, 26 iulie 2010. Peste 30.000 de spectatori au fost prezenţi sâmbăta aceasta pe plaja H2O din Mamaia, unde artistul britanic Mika a susţinut un show incendiar în cadrul evenimentului Orange Summer Party.

Australienii de la Cut Copy au deschis seara, pregătind publicul pentru intrarea electrizantă a lui Mika. Primul concert din cariera artistului britanic susţinut pe plajă a debutat cu melodia “Relax, Take It Easy”, urmată de hituri precum „Big girl, you are beautiful”, „We are golden” sau „Rain”.

Mika a sosit la Mamaia cu o zi înainte de concert şi a profitat din plin de vremea însorită, plimbându-se timp de o oră şi jumătate cu ski jetul pe mare. Prezenţă discretă în afara scenei, la concertul de sâmbătă seară Mika şi-a impresionat fanii din România: a interpretat formidabil melodiile care l-au consacrat, a cântat şi a dansat cu multă energie şi a comunicat în permanenţă cu publicul, reuşind să creeze o atmosferă de excepţie.

“Sunt la aeroport în Bucureşti. Am avut un show de milioane aseară pe plajă, în România”, mărturiseşte Mika prin intermediul contului său Twitter, twitter.com/mikasounds.

Concertul Mika a strâns deja sute de articole şi comentarii pe bloguri, pe Twitter, pe Facebook - incusiv pe pagina oficială Orange România, şi peste 100 de clipuri pe YouTube.

Publicul de la Orange Summer Party a cântat împreună cu Mika, având la dispoziţie versurile melodiilor prin intermediul unei pagini web care putea fi accesată prin hot spot-ul WiFi amplasat de Orange pe plajă.

Câştigătorii excursiilor organizate de Orange au avut şi ei parte de surprize plăcute.

Câştigătorii week-end-ului VIP, împreună cu câte un prieten, au călătorit cu elicopterul din Bucureşti la Mamaia, apoi au fost aduşi cu limuzina în zona VIP amenajată de Orange pe plajă. După concert s-au cazat la un hotel de 4 stele din staţiune, iar a doua zi au pornit cu limuzina spre capitală.

“Excursia oferită de Orange a fost fantastică. Pentru prima dată cu elicopterul, am trăit senzaţii maxime, iar concertul Mika a fost de vis. Prietenul meu este fan de mai mult timp, dar eu am devenit acum”, a declarat Simona Sandu, unul dintre câştigatorii week-end-ului VIP oferit de Orange.

Şi câştigătorii excursiilor cu autocarul s-au bucurat  de un tratament special. Însoţiţi de câte un prieten, aceştia au avut ocazia să îşi facă încă de pe drum încălzirea pentru marele spectacol, atmosfera fiind animată în autocar de un DJ şi împrospătată cu băuturi răcoritoare şi gustări.

Tonul la distracţie dat de trupa australiană Cut Copy, sunetul perfect, baloanele sub formă de sfere luminoase cu care s-a jucat publicul, dar şi Mika, precum şi focul de artificii cu care s-a încheiat concertul sunt câteva dintre elementele care au întregit atmosfera la Orange Summer Party anul acesta.

Al cincilea eveniment din seria Orange Summer Party, concertul Mika a înregistrat un record de audienţă pentru întreaga serie. Din 2007, la Orange Summer Party au cântat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot.

Orange Summer Party este un eveniment organizat de Orange România, cu sprijinul Livada. Ediţia din acest an a avut printre sponsori şi LG România.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=66|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii