SIM Wallet de la Orange te ajutã sã îti pãstrezi datele confidentiale

23 ian. 2010
/ /
SIM Wallet de la Orange te ajutã sã îti pãstrezi datele confidentiale

SIM Wallet de la Orange te ajutã sã îţi pãstrezi datele confidenţiale

Bucureşti, 14 iulie 2006. Orange anuntã lansarea serviciului SIM Wallet, care permite clientilor salvarea datelor confidentiale din telefonul mobil pe serverul Orange.

Cu SIM Wallet, datele cardului, parolele, notitele personale, contactele si mesajele, toate vor fi stocate în maximã sigurantã, având în vedere cã accesul se poate face numai pe baza unei parole alese de client. Datele se pot actualiza direct sau automat si pot fi trismise de cãtre clienti cãtre alte numere, Orange sau din alte retele.

În plus, clientul poate alege sã transmitã informatiile cãtre orice numãr de telefon mobil sau doar cãtre contactele care au serviciul SIM Wallet asigurând astfel un plus de securitate. Informatia este protejatã de un PIN, altul decât cel al cartelei SIM, astfel încât nici o persoanã neautorizatã nu poate accesa datele confidentiale.

În momentul de fatã, serviciul SIM Wallet este valabil doar pentru abonamente si costã 0,5 USD pe lunã. Transmiterea informatiei confidentiale prin SMS este taxatã la tariful standard al unui mesaj scris.

"Indiferent cã vorbim despre oameni de afaceri sau persoane fizice, toatã lumea este sensibilã la confidentialitatea datelor si la stocarea lor în conditii de maximã sigurantã fie cã este vorba despre cele de pe calculatorul personal, laptop sau telefonul mobil. SIM Wallet ca si SIM Agenda Backup, lansat de Orange la începutul acestui an, sunt douã servicii ce vin în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri, ajutându-i sã gãseascã informatiile stocate în orice moment, rapid si fãrã riscul ca aceasta sa se piardã", declarã Bogdan Ciubotaru - Senior Product Manager, Orange Romania.

Categorii