smartphone pentru socializare de la Orange

28 iun. 2011
/ /
smartphone pentru socializare de la Orange

smartphone pentru socializare de la Orange

Bucureşti, 28 iunie 2011. Orange România a lansat în exclusivitate smartphone-ul HTC ChaCha, primul telefon care permite accesarea rapidă a contului de Facebook prin intermediul unui buton dedicat.

HTC ChaCha este disponibil în exclusivitate la Orange începând de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă până la 31 august 2011 împreună cu un abonament nou Panteră 20 şi o opţiune My Smartphone începând de la 5 euro, pe o perioadă contractuală de 2 ani.

HTC ChaCha este prevăzut cu toate caracteristicile necesare pentru a simplifica accesul la reţeaua socială. Printr-o singură apăsare a butonului dedicat, utilizatorii pot publica ce doresc: link, status, înregistrare video, etc. Mai mult, butonul Facebook se luminează în momentul în care există posibilitatea de a posta conţinut: odată cu accesarea unei poze, scrierea unui mesaj ce poate fi actualizat ca status, etc.

Noul HTC utilizează versiunea Android 2.3.3. şi permite sincronizarea telefonului cu informaţiile disponibile pe Facebook. În momentul în care se iniţiază un apel către un prieten cu care utilizatorul este conectat şi pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil şi notificarea apropierii zilei de naştere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt îmbinate într-un singur inbox, iar mesajele şi conversaţiile Facebook sunt integrate în telefon şi apar în cadrul aceluiaşi inbox, alături de conversaţiile tradiţionale. În plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Smartphone-ul este dotat cu tastatură completă QWERTY şi cu un ecran tactil de 2,6 inchi în format landscape. Are două camere foto, una de 5 MP cu autofocus, plasată pe partea din spate a telefonului şi una frontală care filmează la calitate VGA. Astfel, se pot realiza înregistrări în high definition sau video conferinţe cu prietenii.

„HTC ChaCha este primul telefon cu Facebook integrat, destinat persoanelor active în social media. Întrucât fenomenul reţelelor sociale şi în special Facebook atrage în prezent din ce în ce mai mulţi utilizatori cu vârste şi ocupaţii din cele mai diferite, Orange se adresează acestui segment şi oferă în exclusivitate în România smartphone-ul HTC ChaCha, la un preţ accesibil. HTC a făcut primul pas în zona de smartphone-uri cu reţele sociale încorporate, o zonă care se va extinde în perioada următoare.” a declarat Andrei Toma, Product Manager, Orange România.

“HTC ChaCha este primul smartphone care oferă o experienţă social media completă, în condiţiile în care Facebook a devenit o componentă esenţială a vieţii sociale. Telefonul mobil le permite utilizatorilor să partajeze uşor conţinut şi să discute cu prietenii, fără restricţii în comparaţie cu experienţa specifică desktop-ului sau cu alternativele mobile. Explicaţia stă în integrarea complexă a experienţei Facebook, astfel încât utilizatorul poate partaja orice printr-un singur gest. Toate avantajele prezenţei în social media sunt acum disponibile oricui, oricând şi oriunde. Ne bucurăm să lansăm astăzi acest telefon mobil pe piaţa din România.” a adăugat Kostas Kastamonitis, Commercialization Product Manager:

Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Categorii