Smartphone-uri resigilate la preţuri avantajoase prin programul Orange Young

10 iun. 2013
/ /
Smartphone-uri resigilate la preţuri avantajoase prin programul Orange Young

Bucureşti, 10 iunie 2013. De astăzi, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri avantajoase smartphone-uri resigilate, cu garanţie 12 luni.

Împreună cu abonamentul Fluture 12, disponibil în oferta Orange Young, tinerii pot alege acum dintre 5 modele de smartphone-uri de ultimă generaţie, la preţuri cu până la 170 de euro mai mici faţă de preţul aceloraşi telefoane, dar noi.

iPhone 4 de 8GB, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII mini şi HTC One S sunt cele 5 modele care pot fi cumpărate în prezent din 2 magazine Orange bucureştene: Orange shop din Carrefour Orhideea şi Sun Plaza. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil şi urmează să fie extinsă în curând.

Telefoanele resigilate sunt testate de specialiştii de la Orange Service, care garantează buna lor funcţionare. Detalii despre testele efectuate înainte de punerea în vânzare a telefoanelor resigilate sunt disponibile pe site-ul www.orangeyoung.ro .

Telefoanele sunt vândute în pachete complete, în cutie. Acestea fie nu au fost folosite, fie s-au aflat în posesia unui alt client şi au fost returnate în maxim 10 zile de la cumpărare, aşadar pot prezenta uşoare urme de uzură.

„Prin oferta noastră de telefoane resigilate completăm oferta Orange Young, pentru a le oferi tinerilor smartphone-uri de top la preţuri atractive, pe lângă celelalte avantaje aduse deja de programul Young: libertatea de utilizare a internetului, a minutelor şi a mesajelor, precum şi comunicarea nelimitată cu prietenii prin aplicaţia Libon.” a declarat Mădălina Ghiţă, Consumer Marketing Manager la Orange România.

Categorii