Smartphone-uri şi tablete gratuite în oferta Orange de sărbători

20 nov. 2014
/ /
Smartphone-uri şi tablete gratuite în oferta Orange de sărbători

Bucureşti, 20 noiembrie 2014. Iarna aceasta, Orange pregăteşte familiile pentru lumea digitală, oferindu-le abonaţilor smartphone-uri şi tablete gratuite, pe care le pot face cadou celor dragi. Astfel, familiile se pot bucura împreună de experienţa online, la utilizarea serviciilor de telefonie, internet sau televiziune.

Până pe 2 februarie 2015, clienţii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tabletă la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achiziţiona în continuare terminale la preţuri reduse. În plus, la orice astfel de achiziție, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%.

În această iarnă, toţi cei care optează pentru Cangur sau Panteră ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 și include Orange Yomi la 0 euro. Începând cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit împreună cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G. Oferta se adresează și părinţilor, aceştia putând face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, împreună cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul exclusiv de internet pot primi la 0 euro o tabletă sau un modem 4G, în funcţie de planul tarifar ales. De exemplu, clienţii care, pe lângă un alt serviciu, activează sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achiziționa tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.

„România este în plină digitalizare. Cu noua ofertă de sărbători, clienții își pot echipa familiile cu smartphone-urile, tabletele sau modemurile pe care și le doresc, pentru a fi conectați și a avea acces instant la informații și divertisment prin intermediul serviciilor digitale.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre oferta de sărbători şi terminalele oferite gratuit sunt disponibile pe www.orange.ro.

Categorii