Smartphone-urile HUAWEI Ascend Mate şi Samsung GALAXY S4 zoom, disponibile din august la Orange

8 aug. 2013
/ /
Smartphone-urile HUAWEI Ascend Mate şi Samsung GALAXY S4 zoom, disponibile din august la Orange

Bucureşti, 8 august 2013. Orange aduce, în exclusivitate, în magazinul online, HUAWEI Ascend Mate, smartphone-ul cu unul dintre cele mai mari ecrane existente pe piaţă.

Bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean, HUAWEI Ascend Mate are un ecran tactil de 6,1 inchi HD720p, un procesor Quad-Core de 1,5 GHz, o cameră de 8 MP şi este dotat cu funcţia “Magic Touch”; care asigură o reacţie îmbunătăţită de răspuns a ecranului, chiar şi cu mănuşi.

Smartphone-ul poate fi achiziţionat la preţul de 49 euro (TVA inclus) alături de abonamentul recomandat Panteră 39 pentru un contract pe 24 de luni.

Tot la Orange este disponibil, exclusiv în magazinul online, Samsung GALAXY S4 zoom, care îmbină caracteristicile de top ale smartphone-ului Samsung GALAXY S4 cu capacităţile unei camere foto de 16 MP cu senzor CMOS, zoom 10x şi stabilizator optic de imagine.

Preţul recomandat este de 99 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39 pentru un contract pe 24 de luni.

Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie, pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.

Categorii