Smartphone-urile Orange înregistrează vânzări de top în pieţele europene, iar gama este completată de Orange Yumo şi Hiro

30 oct. 2013
/ /
Smartphone-urile Orange înregistrează vânzări de top în pieţele europene, iar gama este completată de Orange Yumo şi Hiro

Bucureşti, 30 octombrie 2013. Orange lansează două noi smartphone-uri, Orange Yumo şi Orange Hiro, care completează gama de succes a smartphone-urilor marcă proprie. Telefoanele Orange au fost extrem de populare, iar vânzările lor le-au depăşit pe cele ale tuturor celorlalte smartphone-uri, în România şi Spania.

La nivel global, cota de piaţă a smartphone-urilor Orange a crescut cu aproape 40% în fiecare an, iar smartphone-urile din gama proprie se află printre mărcile cu cea mai rapidă creştere a vânzărilor Orange în toate regiunile în care compania este prezentă.

În România, Orange a înregistrat o creştere a vânzărilor de smartphone-uri de 101% de la un an la altul, iar popularitatea modelelor Orange San Remo şi Orange Nivo, lansate la începutul anului, a avut un impact semnificativ.

Orange extinde gama proprie de telefoane

Începând din 1 noiembrie, Orange îşi extinde gama proprie de telefoane pentru clienţii care îşi doresc smartphone-uri performante la un preţ accesibil şi aduce în România două modele noi: Orange Yumo şi Orange Hiro.

Orange Yumo, cel mai accesibil telefon compatibil 4G din portofoliu, disponibil doar în Bucureşti, este recomandat la un preţ de 0 euro alături de abonamentul Pantera 23 şi oferă clienţilor ocazia de a folosi internetul mobil la viteze 4G.

Smartphone-ul este prevăzut cu sistemul de operare Android Jelly Bean, spaţiu de stocare de 8GB, procesor Dual-Core de 1,2GHz, ecran mare HD de 5 inchi, este compatibil cu tehnologia HD Voice şi oferă imagini de calitate având o cameră de 8 megapixeli.

De asemenea, tot din 1 noiembrie în portofoliu va fi prezent şi Orange Hiro la preţul recomandat de 1 euro alături de abonamentul Cangur 18. Orange Hiro este un telefon cu un design deosebit, cu un profil de 7,9 mm şi un ecran de 4,3 inchi, dar suficient de puternic pentru a oferi clienţilor o experienţă Android deosebită cu ajutorul sistemului de operare Jelly Bean. Smartphone-ul este prevăzut şi cu o cameră de 5 megapixeli, procesor Dual-Core de 1,3 GHz şi HD Voice, garantând clienţilor apeluri cu o claritate înaltă a sunetului.

„Clienţii noştri ne comunică foarte clar faptul că îşi doresc cea mai bună experienţă atunci când folosesc un smartphone, dar şi că raportul calitate – preţ este tot mai important. Popularitatea telefoanelor Orange pe pieţele din Europa ne arată că oferim smartphone-uri foarte performante şi tehnologii de ultimă generaţie, cum ar fi 4G, la care se adaugă un pachet potrivit de servicii şi un preţ corect“, a declarat Yves Maitre, Vicepreşedinte Executiv Mobile Multimedia and Devices, Orange. „Cu ajutorul modelului Orange Yumo, mulţi dintre clienţii noştri vor putea beneficia în premieră de tehnologia 4G, iar Orange Hiro va oferi o experienţă remarcabilă clienţilor care se bucură acum de primul lor smartphone.”

Modalităţi unice şi accesibile de a profita de experienţa Orange

Toate smartphone-urile Orange sunt concepute astfel încât să fie uşor de folosit de utilizatorii cu experienţă, dar şi de utilizatorii noi:

•           Un nou ecran principal Orange cu moduri standard şi simple. Modul simplu va fi o nouă funcţie pentru toate telefoanele Orange începând cu Orange Hiro şi oferă o interfaţă simplificată şi clară, concepută astfel încât să îi ajute pe cei care folosesc pentru prima dată un smartphone să înveţe cum pot obţine cât mai multe beneficii de la propriul telefon.

•           Orange Gestures este o dotare standard pentru toate smartphone-urile Orange, o funcţie unică Orange care permite clienţilor să deseneze gesturi intuitive pe ecranul principal pentru a accesa rapid contactele, aplicaţiile şi serviciile preferate.

•           Orange Assistant este funcţia cu ajutorul căreia clienţii pot realiza configurarea iniţială a smartphone-ului şi a fost actualizată prin adăugarea de noi tutoriale, precum şi recomandări şi sugestii constante pentru cei care îl utilizează pentru prima dată. De asemenea, clienţii pot reveni oricând la Orange Assistant pentru asistenţă şi sfaturi.

Categorii