smartphone-urile, vedete în ofertele de vară de la Orange

28 iun. 2010
/ /
smartphone-urile, vedete în ofertele de vară de la Orange

smartphone-urile, vedete în ofertele de vară de la Orange

Bucureşti, 14 iunie 2010. În continuarea strategiei de a oferi clienţilor săi telefoane ultra-performante cu  ajutorul cărora să se bucure de serviciile de internet mobil de mare viteză,  Orange aduce astăzi în ofertă 7 smartphone-uri la preţuri speciale.

7 smartphone-uri la tarife speciale Travel Data Daily Smart, o nouă opţiune dedicată utilizatorilor de  smartphone în roaming

Vara aceasta, telefoanele iPhone 3GS de 16 GB, BlackBerry Curve 8520,  BlackBerry Bold 9700, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, Samsung i5700 şi LG  GW 620 au preţuri speciale împreună cu abonamentele Orange de la 8 euro/lună şi  cu opţiunile My Smartphone sau BlackBerry. De  exemplu, iPhone 3GS de 16 GB este disponibil la 199 de euro  (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 12 şi cu opţiunea My Smartphone pe  24 de luni, în timp ce împreună cu abonamentul Panteră 26 poate fi achiziţionat  cu 99 de euro (TVA inclus). Modelul BlackBerry Curve 8520 costă 19 euro (TVA  inclus) cu abonamentul Delfin 20 şi cu opţiunea BlackBerry de 12 euro.

Totodată Orange lansează în premieră o opţiune dedicată utilizatorilor de  smartphone-uri în roaming: Travel Data Daily Smart oferă 10 MB  la 5 euro (TVA inclus) pentru acces pe mobil la e-mail şi internet în Uniunea  Europeană şi în Elveţia. Un avantaj deosebit este că, după consumarea traficului  inclus, opţiunea Travel Data Daily Smart se reactivează automat atunci când se  iniţiază o nouă conexiune de date, astfel încât utilizatorii de smartphone-uri  vor continua să beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul opţiunii. Travel  Data Daily Smart poate fi activată de către clienţii care utilizează deja una  dintre opţiunile sau pachetele dedicate smartphone-urilor (opţiunile My  Smartphone, BlackBerry de la 12 euro sau abonamentele iPhone, Panteră 26 ,  Panteră 45 şi Panteră 80).

La fel ca Travel Data Daily  Start care oferă un pachet de 2 MB la 2 euro, opţiunea Travel Data Daily  Smart lansată astăzi face parte din portofoliul Orange Travel şi este o ofertă  unificată ce va fi disponibilă în toate ţările în care Orange este prezentă.

“Pentru prima oară, utilizatorii de smartphone-uri din România  beneficiază de o opţiune dedicată pentru accesul la internet şi e-mail în  roaming. În acelaşi timp, au posibilitatea să cumpere, la cele mai bune preţuri,  unele dintre cele mai dorite smartphone-uri de pe piaţă”, a declarat  Dorin Odiaţiu, Marketing Director Orange România.

Categorii