SMS la 7456 pentru plata abonamentului RATB de o zi

26 apr. 2012
/ /
SMS la 7456 pentru plata abonamentului RATB de o zi

SMS la 7456 pentru plata abonamentului RATB de o zi

Bucureşti, 26 aprilie 2012. Începând de astăzi, clienţii Orange România, pot plăti abonamentul RATB valabil o zi şi prin SMS la numărul 7456, iar preţul este de 1,75  euro[*] pentru un SMS. Plata poate fi efectuată de pe orice telefon mobil.

Pentru cumpărarea abonamentului de o zi valabil pe toate liniile de transport, clienţii trimit un SMS cu textul ”A” la 7456 şi vor primi imediat un cod ce va confirma efectuarea tranzacţiei.

Codul primit va trebui păstrat pe telefon pe toată durata zilei, pâna la expirarea valabilităţii abonamentului.

Sistemul de plată prin SMS a călătoriilor pentru transportul în comun de suprafaţă a fost implementat pentru prima oară în oraşul Alba Iulia începând cu decembrie 2010.

Din ianuarie, Orange România, în parteneriat cu Metrorex a lansat sistemul de plată şi acces la serviciile de transport cu metroul prin folosirea numărului 1700. De asemenea, clienţii Orange pot plăti prin SMS, parcarea în zona amenajată la Ateneul Român din Bucureşti şi în oraşele Bistriţa, Oradea, Reşiţa, Satu Mare, Târgu Mureş şi Timişoara.

today changes with Orange

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10,262 milioane de clienţi şi venituri de 937 milioane de euro la 31 decembrie 2011. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 226 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro.


[*] la tariful menţionat se adaugă TVA pe factura lunară, în cazul abonamentelor Orange

Categorii