solutii de comunicatii pentru companii, de la Orange si Equant

13 ian. 2010
/ /
solutii de comunicatii pentru companii, de la Orange si Equant

soluţii        de comunicaţii pentru companii, de la Orange şi Equant

Bucureşti, 23 martie 2004. Orange România si Equant România,        membri în Grupul France Telecom, au încheiat recent un acord        tehnic si comercial cu scopul de a furniza companiilor mari cele mai bune        servicii de comunicatii pe suport IP si solutii de retea în România        sau oriunde în lume.

Orange si Equant au realizat prima interconectare a douã retele IP        din România asigurând astfel o disponibilitate ridicatã        a serviciilor, diversificarea solutiilor de access, cresterea substantialã        a numãrului de puncte de prezentã si flexibilitate maximã        în definirea solutiei optime pentru client. Astfel, clientii companii        mari pot beneficia de o gamã completã de servicii de comunicatii        ce includ servicii de telefonie mobilã si transmisii de date mobile        de la Orange si cele mai performante servicii IP (IP-VPN si Internet) si        solutii de management al retelelor de la Equant.

Bernard Moscheni - CEO Orange România a spus:
"Acest acord a fost încheiat în scopul de a satisface        asteptãrile în ceea ce priveste standardul ridicat al calitãtii        serviciilor oferite companiilor mari si în acelasi timp de a utiliza        la maximum resuresele locale ale France Telecom."

Tiberiu Sandu - Country Manager Equant Romania a spus:        
"Aceastã întelegere demonstreazã strategia        noastrã comunã în dezvoltarea serviciilor de comunicatii        complete, personalizate cerintelor fiecãrui client în parte,        prin folosirea sinergiilor din cadrul Grupului France Telecom."

Categorii