Sony Ericsson şi Orange anunţă un nou parteneriat în domeniul divertismentului

9 mai 2011
/ /
Sony Ericsson şi Orange anunţă un nou parteneriat în domeniul divertismentului

Sony Ericsson şi Orange anunţă un nou parteneriat în domeniul divertismentului, unindu-şi forţele cu David Guetta pentru a oferi o experienţă muzicală exclusivistă milioanelor de fani din Europa

Vineri, 6 mai, Londra – Sony Ericsson şi Orange anunţă lansarea unui nou contract în domeniul divertismentului pentru 2011 şi 2012. Această continuare naturală a parteneriatului lor de cinci ani va apropia şi mai mult clienţii de muzica, jocurile şi experienţele lor de divertisment favorite.

Pentru a lansa acest acord, Orange şi Sony Ericsson şi-au unit forţele cu David Guetta, DJ premiat cu Grammy şi artist al EMI Music, oferind astfel fanilor acces la evenimentele, muzica şi stilul de viaţă al acestui artist recunoscut la nivel mondial. Lansarea va avea loc în nouă ţări[1], printre care şi România, oferind clienţilor acces la mii de bilete VIP la peste 20 de concerte europene şi acces exclusiv la locaţiile din Ibiza unde David Guetta va mixa în fiecare zi de joi, pe durata verii.

În plus, începând cu luna iunie, clienţii Orange vor putea accesa noua aplicaţie Android David Guetta prin gama de terminale XperiaÔ de la Sony Ericsson. Aplicaţia va conţine secvenţe video filmate în culise, melodii noi şi conţinut exclusiv, oferind în acelaşi timp fanilor posibilitatea de a interacţiona cu David Guetta pe pagina de Facebook dedicată lor.

De asemenea, Sony Ericsson şi Orange configurează o pagină Facebook exclusivă, unde fanii vor avea ocazia de a deveni reporteri oficiali ai Orange pentru David Guetta. Ei pot actualiza pagina web cu prezentarea propriei experienţe VIP trăite la evenimentele la care au participat direct, pe măsură ce îl urmează în turneul său mondial de vară.

Vorbind despre noul parteneriat, David Guetta a declarat:

„Avem deja o comunitate importantă şi foarte activă pe web şi cred că datorită aplicaţiei dezvoltate cu Sony Ericsson, voi putea interacţiona cu foarte mulţi fani noi. Aceştia vor putea accesa mult mai uşor muzica mea şi eu voi putea să le împărtăşesc pasiunea mea legată de viaţa de DJ!"

Pieter Pierle, Vice-preşedinte, Director Global pentru Orange de la Sony Ericsson a declarat:

„La Sony Ericsson căutăm permanent modalităţi de a recompensa clienţii cu experienţe exclusiviste de care se pot bucura pe smartphone-urile lor XperiaÔ. Este de la sine înţeles că am dorit să colaborăm cu David Guetta, o adevărată vedetă de talie mondială care cunoaşte importanţa comunicării prin intermediul mediilor de socializare. Ne dorim ca în acest an să oferim clienţilor Orange exclusivităţi extraordinare prin această iniţiativă.”

Yves Maitre, Senior Vice-preşedinte, Multimedia şi Dispozitive Mobile, Orange,  a declarat: „La Orange suntem foarte încântaţi de această nouă etapă a parteneriatului de lungă durată cu Sony Ericsson. Împărtăşim aceeaşi filozofie privind excelenţa în muzică. Prin acest nou acord cu David Guetta, clienţii vor fi mai aproape ca niciodată de muzica pe care o îndrăgesc, oferindu-le o experienţă cu adevărat exclusivistă şi interactivă.”

Sony Ericsson şi Orange au o strânsă colaborare de tradiţie în cadrul procesului de dezvoltare a dispozitivelor, menită să ofere utilizatorilor o experienţă impecabilă şi în acelaşi timp accesibilă. Gama XperiaÔ de la Sony Ericsson este cea mai nouă gamă care beneficiază de pe urma acestui parteneriat.

Aplicaţia Android va fi integrată în terminalele Xperia de la Sony Ericsson începând cu luna iunie şi va fi disponibilă ca Aplicaţie Android pentru clienţii Orange care o vor putea descărca din Orange App Shop.

În Romania, Orange a mai colaborat cu David Guetta, susţinând concertul său din 15 octombrie 2010 de la Romexpo.

Pentru informaţii suplimentare şi pentru alte experienţe ale fanilor, vă invităm să vizitaţi www.sonyericsson.com şi www.orange.com


[1] Franţa, Spania, Polonia, Elveţia, Belgia, România, Slovacia, Austria şi Polonia

Categorii