Sony Xperia T, Sony Xperia J şi HTC Desire X disponibile la Orange

25 oct. 2012
/ /
Sony Xperia T, Sony Xperia J şi HTC Desire X disponibile la Orange

Bucureşti, 25 octombrie 2012. Din 25 octombrie, Orange România aduce în magazinele sale noile smartphones Sony Xperia T şi Sony Xperia J, iar noul HTC Desire X va fi disponibil din 26 octombrie.

Sony Xperia T este dotat cu sistem de operare Android Ice Cream Sandwich şi cu un microprocesor Dual Core de 1,5 GHz. În plus, ecranul tactil de 4,55 inci cu rezoluţie HD, înregistrarea video full HD, precum şi camera de 13 MP vor oferi clienţilor o experienţă multimedia uluitoare.

Cu aplicaţiile preinstalate Contul meu Orange şi TV de la Orange, clienţii vor avea la îndemână toate informaţiile despre factură şi o vor putea plăti online sau vor putea urmări direct de pe telefon numeroase posturi de televiziune, radio, precum şi emisiuni înregistrate. Sony Xperia T poate fi achiziţionat la preţul de 169 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Panteră 39 pe 2 ani.

Sony Xperia J are acelaşi sistem de operare, Android Ice Cream Sandwich, un microprocesor de 1 GHz şi ecran tactil de 4 inci. În plus, beneficiază de o autonomie mai mare faţă de telefoanele din aceeaşi categorie datorită bateriei de 1700 mAh. Camera foto de 5MP şi memoria internă de 4 GB, fac din acest telefon un accesoriu de încredere în călătorii pentru captarea imaginilor. Sony Xperia J poate fi achiziţionat la preţul de 21 euro (TVA inclus), cu abonamentul Panteră 23 pe 2 ani.

De asemenea, din 26 octombrie, Orange va avea disponibil în magazinele sale telefonul HTC Desire X, ce poate fi achiziţionat la preturi începând cu 39 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 29. Acesta funcţionează pe baza sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich, este dotat cu un procesor Dual Core de 1 GHz şi cu un ecran tactil de 4 inci, ce oferă o rezoluţie de 480 X 800. În plus, datorită funcţiei Beats Audio TM, telefonul HTC Desire X oferă sunete de înaltă calitate pentru melodii, jocuri şi videoclipuri, asemănătoare celor din studiourile de înregistrări.

Toate cele trei telefoane sunt compatibile cu tehnologia HD Voice, ce oferă calitate şi claritate înaltă a sunetului şi reduce zgomotul de fundal. Orange este singurul operator de telefonie mobilă care oferă serviciul HD Voice în România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Categorii