Ştefan Slavnicu, noul Chief Technology Officer al Orange România

11 febr. 2014
/ /
Ştefan Slavnicu, noul Chief Technology Officer al Orange România

Bucureşti, 11 februarie 2014. Începând din luna februarie 2014, Ştefan Slavnicu preia funcţia de Chief Technology Officer în cadrul Orange România.

Ştefan Slavnicu are o carieră de 14 ani în cadrul companiei şi o experienţă bogată în departamentul tehnic. El este alături de echipă din anul 2000 şi şi-a construit cu perseverenţă şi dedicare o carieră impresionantă, trecând de la funcţia de Network Expert, la cea de Core Network Manager şi ajungând în anul 2011 Head of Infrastructure Expansion.

De-a lungul carierei sale, Ştefan a contribuit la dezvoltarea mai multor generații de profesioniști în tehnologie, creând alături de ei strategia tehnică pentru serviciile de voce şi date mobile. De asemenea, s-a ocupat de coordonarea echipei tehnice implicate în obţinerea licenţelor, un pas ce a asigurat oferirea unei experienţe plăcute clienţilor din România şi pregătirea reţelei pentru noile tehnologii.

Din poziţia de CTO, Ştefan Slavnicu va crea şi se va asigura de implementarea corectă a strategiilor şi politicilor tehnice, asigurând calitatea reţelei şi susţinând strategia generală a companiei.

În vârstă de 38 de ani, Ştefan Slavnicu a absolvit un program EMBA în cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum şi un program de doctorat în Telecomunicaţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti. Ştefan este căsătorit şi are doi copii, iar printre pasiunile sale se numără muzica, lectura şi baschetul.

Ştefan Slavnicu o înlocuieşte în funcţie pe Mădălina Suceveanu, care a plecat la finalul anului trecut pentru o carieră internaţională.

Categorii