Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la sesiunea din iarnă a programului de practică Orange First Step

24 oct. 2013
/ /
Studenţii şi masteranzii se pot înscrie la sesiunea din iarnă a programului de practică Orange First Step

Bucureşti, 24 octombrie 2013.Studenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică la Orange pot aplica deja pentru ediţia următoare a Orange First Step, care va avea loc în perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2013[1]. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro, până pe 8 noiembrie.

În total sunt disponibile peste   150 de locuri de practică în echipele de la Orange shop, Relaţii   Clienţi, Financiar şi Resurse umane. Indiferent de departamentul pe   care-l aleg, studenţii şi masteranzii selectaţi vor avea la dispoziţie   cinci săptămâni în care se vor familiariza cu valorile Orange, vor  vedea  cum se lucrează într-o companie multinaţională şi vor cunoaşte  practic  activitatea din domeniul ales, sub îndrumarea unui mentor din  cadrul  departamentului respectiv.

Toţi cei selectaţi în program   vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi   valorile Orange, cum să devii un bun vânzător, dar şi personal branding   şi munca în echipă.

Participanţii la Orange First   Step vor putea folosi această experienţă la propria facultate, pentru a   echivala orele de practică incluse în programa de învăţământ. Celor mai   implicaţi dintre ei li se vor oferi recomandări, care să-i ajute în   procesul de angajare, precum şi invitaţii la cursurile de well being   dedicate angajaţilor Orange, pentru a putea experimenta aceleaşi   beneficii ca angajaţii companiei.

"Pentru studenţii şi masteranzii   interesaţi de o carieră în vânzări sau în oricare alt domeniu, un   stagiu de practică la Orange shop înseamnă o oportunitate foarte bună de   a-şi exersa abilităţile de comunicare şi, totodată, de a interacţiona   cu clienţii, de a-i cunoaşte şi de a afla ce este important pentru ei."  a  declarat Angelica Mirică, HR Service Delivery Expert la Orange  România.

Tot în cadrul programului Orange   First Step, în această toamnă se vor organiza mai multe workshopuri   pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare şi pentru planificarea   carierei, în colaborare cu universităţile din Bucureşti.

Mai multe informaţii despre   aceste workshopuri vor fi disponibile săptămâna viitoare pe pagina   dedicată programului Orange First Step, http://www.orange.ro/first-step/index.html.

Orange First Step este parte a Orange Educational Program, programul   educaţional dedicat studenţilor şi masteranzilor, creat de Orange pentru   a-i ajuta pe tineri să aibă o tranziţie mai uşoară de la statutul de   student la cel de profesionist.

[1] Oraşele disponibile pentru practică sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Câmpulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Piatra-Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Vatra Dornei, Zalău.

Categorii