tarife avantajoase pentru internet în roaming

20 iun. 2011
/ /
tarife avantajoase pentru internet în roaming

tarife avantajoase pentru internet în roaming

Bucureşti, 20 iunie 2011. Orange România a lansat noi oferte de date în roaming pentru clienţii BlackBerry[1], valabile din 17 iunie. Acestea se adaugă portofoliului de opţiuni Travel Data, disponibil pentru toţi clienţii Orange, care oferă tarife avantajoase pentru traficul de date în roaming.

Cu opţiunile BlackBerry Roaming clienţii Orange primesc 5 MB care pot fi utilizaţi în afara ţării pentru a transmite sau primi aproximativ 2 500 de email-uri pe telefoanele BlackBerry. Atunci când călătoresc în ţările Uniunii Europene sau Elveţia, abonaţii Orange îşi pot activa opţiunea BlackBerry Roaming Europe pentru 5 euro[2]. Celor care călătoresc în afara Uniunii Europene Orange le pune la dispoziţie opţiunea BlackBerry Roaming pentru 15 euro.

Cu opţiunile Travel Data 150, Travel Data 50 şi Travel Data 15 Orange vine în întâmpinarea abonaţilor care utilizează un smartphone, o tabletă sau un laptop şi care au nevoie de un volum mare de date. Aceştia beneficiază de tarife avantajoase începând de la 0,234 euro/MB. Abonaţii care folosesc internetul pentru browsing ocazional, dar şi pentru accesarea contului de email, reţele de socializare sau site-uri de ştiri, au la dispoziţie opţiunea Travel Data Daily care oferă 2 MB pentru 2.08 euro.

Un mare avantaj al opţiunilor Orange de date în roaming îl reprezintă activarea lor gratuită în orice moment şi mai ales faptul că abonaţii le vor plăti doar în perioada în care le folosesc[3], în condiţii de maximă eficienţă.

Pentru destinaţii din afara Uniunii Europene, cum ar fi Croaţia sau SUA, Orange pune la dispoziţia abonaţilor săi opţiunea Travel Data Extra care oferă 10 MB pentru 25 euro.

Clienţii Orange PrePay care călătoresc în Uniunea Europeană şi Elveţia pot beneficia de tarife avantajoase pentru acces la internet mobil cu opţiunea Travel Data Start care include 2 MB pentru 2 euro. Pentru necesităţi mai mari de consum, clienţii PrePay pot alege opţiunea Travel Data Plus prin care primesc 20 MB pentru 15 euro. Opţiunile se pot activa ori de câte ori se doreşte, iar traficul inclus se cumulează.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/roaming/ sau în orice magazin Orange.

[1] Opţiunile BlackBerry Roaming se pot activa de către clienţii care au deja activată şi o opţiune de BlackBerry naţională.

[2] Toate preţurile conţin TVA.

[3] La prima sesiune de date în roaming.

Categorii