tarife reduse la convorbiri în roaming pentru toţi clienţii Orange cu Permis de Vacanţă

23 ian. 2010
/ /
tarife reduse la convorbiri în roaming pentru toţi clienţii Orange cu Permis de Vacanţă

tarife reduse la convorbiri în roaming pentru toţi clienţii  Orange cu Permis de Vacanţă

Bucuresti, 24 iunie 2008. Dupa lansarea optiunilor Travel Data Monthly, Travel Data Daily (2 zile de acces la internet in roaming cu 15 EUR), reducerea tarifelor standard pentru transferul de date in roaming si lansarea optiunii Favourite Countries pentru convorbiri in roaming si internationale, Orange lanseaza Permis de Vacanta.

Optiunea Permis de Vacanta poate fi activata atat de clientii Orange cu abonament cat si de utilizatorii PrePay. Orange este prima companie din Romania care lanseaza o optiune cu minute incluse pentru serviciile de comunicare mobila in roaming si pentru utilizatorii PrePay.

Incepand din 3 iulie, toti clientii Orange care utilizeaza optiunea Permis de Vacanta vorbesc 10 minute cu numai 4 euro atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene. Cele 10 minute pot fi utilizate timp de o luna atat pentru initierea apelurilor, cat si pentru primirea acestora.

Astfel, pentru apelurile efectuate in Uniunea Europeana, Permis de Vacanta ofera clientilor Orange cu abonament o reducere de 31% a tarifelor, iar clientilor Orange PrePay reduceri de peste 18%, comparativ cu tariful standard de EUR 0,49/minut.

„Cu Permis de Vacanta clientii Orange vorbesc in roaming la tarife mai mici decat tariful unic european. Dorim ca toti clientii nostri care calatoresc in strainatate sa foloseasca serviciile de roaming de la Orange si pentru aceasta vom continua sa venim in intampinarea dorintelor clientilor nostri cu servicii si oferte atractive”, a declarat Irina Pană,  International Roaming Manager la Orange Romania.

Categorii