tehnologie si divertisment la Orange shop Baneasa

23 ian. 2010
/ /
tehnologie si divertisment la Orange shop Baneasa

tehnologie şi  divertisment la Orange shop Băneasa

Bucureşti, 21  aprilie 2008. Orange a organizat astazi o intalnire cu tema „interactiunea dintre tehnologie si divertisment” la cel mai nou magazin Orange, deschis in cadrul Baneasa Shopping City. Tonul discutiilor a fost dat de renumitul actor si regizor Sergiu Nicolaescu, care, odata cu ultimul sau film, „Supravietuitorul”, devine si erou virtual de joc pentru telefonul mobil.

Oana Comănescu, Content & Multimedia Division Manager la Orange Romania, a prezentat evolutia utilizarii jocurilor pe telefonul mobil. Daca la inceput existau 100 de jocuri in portalul Orange World, in prezent cei pasionati pot descarca jocuri dintr-un catalog cu 1.000 titluri. Imbogatirea continutului de jocuri a condus la cresterea numarului de utilizatori de la o luna la alta.

Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services, a facut o prezentare a jocului „Supravietuitorul” pentru public si a expus cateva previziuni despre tendintele de pe piata de continut mobil din Romania.

Cristian Manafu, blogger si specialist new media, si-a expus propria viziune asupra dezvoltarii continutului de divertisment pe telefonul mobil din perspectiva transformarii acestuia in platforma de comunicare cu publicul.

„Avem pentru prima oara ocazia sa vedem in Romania lansarea unui joc pentru telefonul mobil cu personaje dintr-un film inainte de premiera cinematografica a acestuia. Ne bucuram ca am avut ocazia sa gazduim o dezbatere pe aceasta tema in cadrul evenimentului de deschidere a celui mai nou magazin Orange de la Baneasa Shopping City”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania.

Orange shop Baneasa are un design special, modern si minimalist, iar elementele inedite precum perdelele cu apa de pe ziduri sunt proiectate pentru a oferi mai multa deschidere, simplitate si claritate spatiului. Ofertele sunt prezentate direct pe ecrane LCD, afisele tiparite au fost eliminate, iar peretii sunt decorati in intregime cu telefoane si laptopuri care pot fi testate de vizitatori.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=38|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii