telefoane în lichidare de stoc în magazinul online Orange

23 ian. 2010
/ /
telefoane în lichidare de stoc în magazinul online Orange

telefoane în lichidare de stoc în magazinul online Orange

Bucureşti, 16 decembrie  2008. Orange România anunţâ o importantă lichidare de stoc pentru peste 20 de modele diferite de telefoane din gamele Nokia, SonyEricsson, Samsung, Sagem, SPV, Motorola, LG şi HTC.

Promoţia specială este disponibilă doar în magazinul online al Orange şi este valabilă până la 29 decembrie. Astfel, oricine doreşte un telefon are posibilitatea să aleagă produsul dorit dintr-o gamă variată de telefoane cu preţuri începând de la 10 euro + TVA. În plus, la achiziţia oricărui model clienţii primesc cadou o cartelă Orange PrePay.

Telefoanele pot fi comandate pe www.orange.ro/webshop, din magazinul online, în limita stocului disponibil, beneficiază de garanţie de 24 de luni şi se pot livra oriunde în ţară, prin curier. Plata se poate face fie prin card bancar fie la livrare, iar pentru livrarile în valoare de peste 25 de euro livrarea este gratuită.

Modelele disponibile în stocul în lichidare sunt de la cele mai simple până la smartphone-uri. Pentru a putea fi selectate mai uşor acestea sunt clasificate pe website în 5 categorii de preţuri: 10, 20, 30, 40 şi peste 50 de euro.

„Din magazinul online Orange poţ]i achiziţiona oricând telefoane, la preţuri competitive, fie că eşti sau nu client Orange. Acum, în prag de Crăciun, dorim să oferim tuturor posibilitatea de a achiziţiona un cadou inspirat la preţuri speciale, la alegere dintr-o gamă variată de telefoane aflate în lichidare de stoc. În plus, oferim gratuit un pachet Orange PrePay la fiecare telefon cumpărat”, a spus Andreea Belenes, Online Division Manager.

Categorii