televiziunea se schimbă cu Orange

11 iun. 2013
/ /
televiziunea se schimbă cu Orange

Bucureşti, 11 iunie 2013. În contextul interesului crescut manifestat de români faţă de serviciile de televiziune şi faţă de accesarea conţinutului pe diferite dispozitive mobile, Orange România face un pas important şi lansează astăzi serviciul Orange TV.

Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România, peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi în premieră pe piaţă în format HD.

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, poziţionat pe orbita Pământului la 31,5º E, coordonate care asigură cea mai extinsă acoperire şi cel mai puternic semnal la nivelul întregii ţări. Totodată, antena de recepţie, cu dimensiuni reduse şi capacitate puternică de preluare a semnalului, amplasată la domiciului clientului, asigură o calitate excelentă a semnalului audio-video.

În plus, serviciile  de internet mobil de mare viteză le oferă clienţilor Orange posibilitatea să urmărească în direct atât posturile lor TV favorite, cât şi filme sau emisiuni înregistrate, oriunde s-ar afla, pe orice dispozitiv, totul cu un singur abonament Orange TV.

„Orange TV înseamnă calitate, inovaţie şi tarife avantajoase. Astfel, prin Orange TV oferim un conţinut variat, disponibil pe mai multe tipuri de ecrane, o transmisiune prin satelit cu cel mai bun semnal audio-video, cel mai mare număr de programe HD din România, posturi TV în premieră în România, şi punem la dispoziţia clienţilor noştri echipe de asistenţă şi service dedicate, instruite la standardele Orange. Vom continua să ne dezvoltăm şi să investim, pentru a asigura cea mai bună calitate a tuturor serviciilor Orange, bine adaptate la cerinţele clienţilor”, a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România.

Clienţii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale pe gusturile tuturor membrilor familiei, precum si la canale de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, într-un mix optim de canale HD şi SD.

Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite, în care posturile TV pot fi ordonate în funcţie de preferinţe.

Dezvoltat în cadrul unor parteneriate puternice realizate cu furnizori cu expertiză la nivel internaţional, precum SES Astra, GlobeCast (parte din grupul Orange), Dailymotion (parte din grupul Orange), Viacces-Orca (parte din grupul Orange), Dishstone şi Samsung, serviciul Orange TV face parte din strategia grupului Orange de a oferi clienţilor acces la servicii de conţinut pe toate tipurile de ecrane disponibile.

Orange TV este disponibil tuturor celor interesaţi, indiferent dacă sunt sau nu abonaţi Orange în prezent, şi nu implică folosirea altor servicii din portofoliul Orange. Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), în funcţie de pachetul ales, la care se adaugă taxele aferente echipamentului şi punerii în funcţiune a serviciului. Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

În plus, în perioada 12.06-15.07, clienţii care activează un contract pentru serviciul Orange TV vor primi un voucher in valoare de 200 lei (TVA inclus) pe care îl pot folosi pentru a cumpara un televizor Samsung Full HD din magazinele Altex şi Media Galaxy. Voucherul poate fi folosit din momentul activării serviciului şi are valabilitate de o lună.

Categorii