temperatura creşte, preţurile scad în magazinul online Orange

24 ian. 2010
/ /
temperatura creşte, preţurile scad în magazinul online Orange

temperatura creşte, preţurile scad în magazinul online Orange

Bucureşti, 14 iulie 2009. Vara aceasta, cu cât este mai cald afară, cu atât sunt mai mari reducerile primite de clienţii care cumpără produse din magazinul online Orange, de la telefoane mobile, accesorii şi laptopuri până la pachete PrePay şi produse promoţionale.

Între 15 iulie şi 15 august, fiecare grad care depăşeşte 25°C reprezintă o reducere de 1%. Astfel, cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât reducerea este mai mare. De exemplu, dacă temperatura este de 30°C, clienţii Orange pot cumpăra orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 35°C cu 10% reducere, iar la 40°C cu 15% reducere.

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplică în funcţie de temperatura exterioară, măsurată de Administraţia Naţională de Meteorologie în centrul Bucureştiului şi actualizată din oră în oră pe www.orange.ro. Utilizatorii vor putea descărca de pe site şi o aplicaţie pentru  desktop care îi va ţine la curent cu evoluţia temperaturii, implicit a reducerilor.

Clienţii pot găsi la preţ redus şi produsele care au înregistrat cele mai bune vânzări în magazinul online şi pe care Orange le recomandă: BlackBerry Curve 8320, BlackBerry Bold, Samsung U800, Nokia 3600, Nokia 1661, laptopul ASUS EeePC 1000H, iPhone 3G, iar în curând iPhone 3GS.

„Prin această campanie urmărim să modifcăm curba uzuală a sezonalităţii care, de regulă, imprimă o reducere a traficului şi a vânzărilor în perioada concediilor de vară. Estimăm astfel o dublare a vanzărilor online pe parcursul lunii în care se desfăşoară promoţia. Credem că abordarea este inedită, deoarece clienţii îşi vor dori să fie cât mai cald afară pentru a beneficia de o reducere de preţ cât mai mare”, declară Robert Anghel, Online Marketing Manager la Orange România.

Categorii