ultimele pregatiri pentru concertul Muse la Bucuresti

23 ian. 2010
/ /
ultimele pregatiri pentru concertul Muse la Bucuresti

ultimele pregatiri pentru concertul Muse la  Bucuresti

Bucuresti,  4 octombrie 2007. 7 TIR-uri cu 15 tone de echipament, 5 ecrane, scena de 25 de metri lungime si 15 metri inaltime si 60 de membri in echipa de productie. Acesta este arsenalul trupei Muse, care va concerta live sambata seara, 6 octombrie, pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti.

Portile stadionului se deschid pentru public la ora 18:00, iar evenimentul va incepe la ora 19:00 cu warm-up-ul asigurat de Rock DJ. Urmeaza Brett Anderson, fostul solist al trupei Suede, care va sustine recitalul din deschiderea concertului Muse.

In sectoarele Gazon A, langa scena, si Gazon B, spectatorii au acces prin strada Alexandru Constantinescu (intrare vizavi de Manastirea Casin). Pentru sectorul Gazon A, participantii la concert vor primi bratari la intrarea in stadion. Accesul in tribuna este permis la intrarea din Bulevardul Marasti. Intrucat stadionul nu este prevazut cu locuri de parcare, recomandam fanilor sa gaseasca metode alternative de transport

Playlist-ul Muse la Bucuresti contine atat piese de pe cel mai nou album al trupei britanice, “Black Holes and Revelations”, cat si piese mai vechi, aclamate de public si bine primite de critica muzicala. La jumatatea lunii iunie, Muse au susţinut doua concerte cu casa inchisa pe noul stadion Wembley, la care au participat 150.000 de spectatori.

Fanii Muse mai pot cumpara doar bilete de 45 RON pentru sectorul Gazon B.  Acestea pot fi achizitionate pana la ora concertului din reteaua Bilet.ro, de pe site-urile TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro, din magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti, Sala Palatului, dar si de la punctul de vanzare de la intrarea in stadion.

Concertul Muse la Bucuresti este prezentat de Orange Romania  si este produs de One Event si Livada.

Categorii