ultraportabilitate cu noul mini-laptop ASUS

24 ian. 2010
/ /
ultraportabilitate cu noul mini-laptop ASUS

ultraportabilitate cu noul mini-laptop ASUS

Bucureşti, 12 octombrie 2009. Orange lansează în exclusivitate un nou model de mini-laptop în oferta de internet mobil: ASUS EeePC 1005 HGO cu modem 3G+ încorporat. De astăzi, mini-laptopul va fi disponibil în magazinul online, iar în scurt timp va putea fi achiziţionat şi din magazinele Orange.

Foarte uşor şi de dimensiuni mici, mini-laptopul îl poate însoţi pe utilizator oriunde, iar modemul încorporat, compatibil cu tehnologiile HSDPA/HSUPA de acces la internet de mare viteză, îl transformă într-un instrument de lucru fiabil şi compact, cu un grad ridicat de autonomie.

ASUS EeePC 1005 HGO cântăreşte mai puţin de 1,5 kg şi are un ecran LED de 10,1 inch cu un consum de energie optimizat, ceea ce îi conferă bateriei autonomie de până la 8,5 ore şi utilizatorului mai multă mobilitate. Noul model funcţionează pe baza unui procesor Intel Atom N280, cu memorie de 1GB şi hard disk de 160 GB. În plus, laptopul ASUS EeePC 1005 HGO este dotat cu o cameră web încorporată, cu o rezoluţie de 1,3 megapixeli.

„Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să înregistrăm o evoluţie a acestui tip de produs, în special datorită dimensiunilor mici şi autonomiei mari de funcţionare. Aceste calităţi, alături de libertatea de mişcare pe care o conferă internetul mobil, fac din mini-laptopuri produse dorite de tot mai mulţi români”, a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Mini-laptopul ASUS EeePC 1005 HGO poate fi cumpărat cu preţuri începând de la 269 de euro, TVA inclus, împreună cu unul dintre abonamentele Home&Office Pack sau Internet Unlimited Home, respectiv Internet Unlimited Home Plus, pe o perioadă de 24 de luni.

Abonamentele de internet mobil de la Orange sunt disponibile la viteze de 7,2 Mbps în 46 de oraşe şi de până la 3,6 Mbps în peste 700 de localităţi. Orange este singurul operator din România care a dezvoltat o reţea de date EDGE – aceasta are acoperire naţională şi asigură stabilitatea conexiunii atunci când clienţii accesează internetul pe laptop în timp ce călătoresc.

ASUS EeePC 1005 HGO completează portofoliul Orange de laptopuri alături de modele precum ASUS EeePC 1000H, HP Compaq 6720s, Dell Studio 1537 şi Apple MacBook Air.

Categorii