Un nou Orange shop în Transilvania

23 ian. 2010
/ /
Un nou Orange shop în Transilvania

un nou Orange shop în Transilvania

Alba, 10 aprilie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în România, inaugureazã astãzi la Alba-Iulia al 13-lea magazin din Transilvania, extinzând astfel reteaua Orange shop din toatã tara la 28 de magazine. La festivitatea de deschidere participã reprezentanti ai autoritãtilor locale, ai comunitãtii oamenilor de afaceri din Alba-Iulia, ai presei locale si ai comitetului executiv al Orange România.

Locuitorii orasului Alba-Iulia sunt asteptati la Orange shop, în Bd. Tudor Vladimirescu nr. 3-5, pentru a achizitiona cele mai performante produse si servicii de telefonie mobilã, pentru a obtine asistentã profesionistã în alegerea celei mai bune solutii de comunicare în functie de necesitãtile lor, pentru a plãti factura Orange si a beneficia de programul de fidelizare Orange Thank You. Strategia Orange este de a face tehnologia accesibilã tuturor clientilor sãi, prin produse si servicii simple si usor de utilizat. De aceea, în fiecare Orange shop existã un Phone Expert care oferã clientilor consultantã despre functionalitãtile telefonului mobil si utilizarea serviciilor Orange.

Clientii care aleg abonamentul de 4 USD pânã la 15 mai, beneficiazã de o serie de avantaje:

abonament gratuit în prima lunã pentru contractele încheiate pe o perioadã de un an sau în primele trei luni pentru contractele pe doi ani orice optiune de voce gratuit în primele 4 luni pentru contractele încheiate pe o perioadã de un an sau 8 luni pentru contractele pe doi ani 30 de minute gratuite la fiecare 3 plãtite, în prima lunã de abonament pentru contractele încheiate pe o perioadã de un an sau primele trei luni pentru contractele pe doi ani 100 de mesaje scrise si 50 de mesaje multimedia gratuite în prima lunã de abonament pentru contractele încheiate pe o perioadã de un an sau în primele trei luni pentru contractele pe doi ani.

Thierry Millet, Director Comercial Orange România a declarat: "Orange shop are un design prietenos si modern, angajati de un înalt profesionalism astfel încât sã oferim o experientã cât mai placutã si de calitate clientilor nostri. Deschiderea magazinului din Alba-Iulia este o realizare importantã pentru noi si reprezintã continuarea investitiilor masive realizate de Orange în regiunea Transilvaniei."

Categorii