Un nou serviciu de la Orange pentru cei ce calatoresc in strainatate

13 ian. 2010
/ /
Un nou serviciu de la Orange pentru cei ce calatoresc in strainatate

un nou serviciu de la Orange pentru cei ce călătoresc în străinătate

Bucureşti, 1 noiembrie 2005. Orange, liderul pietei de telecomunicatii            mobile din Romania, lanseaza serviciul Roaming            *121# care ofera clientilor sai tarife speciale la apelarea din            strainatate a Mesageriei Vocale si a Serviciului Clienti Orange.

Tariful pentru abonati este de 0.35 USD/minut iar cei care folosesc           acest serviciu pana la 31 decembrie au gratuit 30 de minute de convorbiri           din roaming cu Serviciul Clienti.

Serviciul este disponibil si utilizatorilor           Orange PrePay si celor cu abonament reincarcabil, la un tarif de 0,80           USD/minut. Pentru a accesa serviciul, se apeleaza din strainatate *121#           si se alege optiunea dorita din cele trei disponibile: Mesageria Vocala,           Serviciul Clienti, Serviciul Clienti Fax&Data.

Thierry Millet, Director Comercial Orange Romania a declarat:
"Suntem in permanenta atenti la necesitatile de comunicare            ale clientilor nostri si dezvoltam solutii care sa raspunda cat mai            bine acestor necesitati. Acest serviciu se adreseaza celor care calatoresc            in strainatate si doresc sa aiba acces la mesajele importante pentru            ei sau la consultanta in legatura cu serviciile Orange, beneficiind            de tarife mai mici."

Categorii