un singur abonament de internet nelimitat pentru PC şi telefon

24 ian. 2010
/ /
un singur abonament de internet nelimitat pentru PC şi telefon

un singur abonament de internet nelimitat pentru PC şi telefon

Bucureşti, 22 aprilie 2009. Orange România lansează Internet Mobil Complet, primul abonament de pe piaţă care oferă utilizatorilor acces nelimitat la internet atât pe computer cât şi pe telefonul mobil.

Internet Mobil Complet costă 12 euro (+TVA) şi oferă acces nelimitat la internet pe două cartele SIM: una utilizată cu abonamentul de voce ce permite şi conectarea la internet de pe telefonul mobil şi o cartelă dedicată pentru internet, pentru acces de pe un computer desktop sau laptop.

Abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare la viteze 3G+ de până la 3,6 Mbps, urmând ca traficul suplimentar să se realizeze la o viteză de pană la 128 kbps, fără a fi tarifat. Traficul de 2 GB este împărţit între cele două cartele astfel: 1,5 GB pe cartela utilizată în modemul din PC şi 500 MB pe cartela utilizată în telefonul mobil.

Clienţii Orange care încheie un abonament Internet Mobil Complet pe 2 ani până pe 30 iunie primesc de două ori mai mult trafic inclus la viteza 3G+ în primele 6 luni. În acest fel, în perioada promoţională, traficul pe cartela utilizată cu un PC este de 3 GB în loc de 1,5 GB.

Clienţii care au deja un SIM de voce şi nu doresc un alt număr de telefon pot să activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe SIM-ul de voce deja utilizat şi să achiziţioneze doar SIM-ul de date pentru computer.

“Orange este primul operator care lansează un abonament care oferă clienţilor internet mobil nelimitat pe computer şi totodata pe telefonul mobil. Internet Mobil Complet este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de acces la internet, atât pentru informare cât şi pentru divertisment, în condiţii depline de mobilitate şi la un preţ accesibil”, a declarat Claudiu Sociu, Data Proposition Manager Orange România.

Categorii