/

Grupul Orange anunță rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2024

24 apr. 2024

Un bun început de an, un pas înainte pentru planul strategic "Lead the Future"

"Orange a avut un început de an foarte bun, marcat de finalizarea acordului cu MASMOVIL pentru a crea MASORANGE, în urma căruia s-a înființat un operator lider în Spania în ceea ce privește numărul de clienți. Este un pas important înainte pentru îndeplinirea planului strategic "Lead the Future" și pentru dezvoltarea Grupului în Europa.

În primul trimestru, veniturile Grupului și EBITDAaL au accelerat, crescând cu 2,1%, respectiv cu 2,3%, în linie cu obiectivele anului, așa cum au fost ele stabilite în planul nostru strategic. 

În Franța, creșterea veniturilor a fost determinată de serviciile de retail, susținute de o strategie orientată spre valoare, care a generat creșteri în toate ARPO-urile.

Pe piața B2B, veniturile Orange Business au fost stabile, în timp ce veniturile din servicii IT și de Integrare, în special Orange Cyberdefense, au crescut. Orange Business continuă să-și îndeplinească planul de transformare, atingând câteva borne importante în acest trimestru, printre care se numără, mai ales, implementarea planului de reducere a costurilor.

Datorită vectorilor săi robuști de creștere, regiunea Africa și Orientul Mijlociu și-a păstrat traiectoria ascendentă, cu venituri în ascensiune pentru al patrulea trimestru consecutiv.

Le mulțumesc tuturor colegilor noștri pentru devotamentul și încrederea lor. Orange continuă să evolueze pentru a fi o companie eficientă în tot ceea ce face și pentru a fi printre liderii globali ai sectorului de telecomunicații," a declarat Christel Heydemann, Chief Executive Officer Orange.

Pentru mai multe informații privind rezultatele financiare ale Grupului Orange, puteți accesa aici comunicatul de presă integral.

Începând cu T1 2024, comunicarea privind performanța Grupului Orange România se va alinia modelului de raportare al Grupului Orange, iar la nivel local rezultatele financiare vor fi anunțate semestrial (la 30 iunie și 31 decembrie).

Categorii