vezi Orange îsi premiazã câstigãtorii

23 ian. 2010
/ /
vezi Orange îsi premiazã câstigãtorii

vezi  Orange îsi premiazã câstigãtorii

Bucuresti, 15  decembrie. Câstigãtorii celei de-a cincea editii a concursului de  fotografie „vezi Orange” au fost premiati vineri, 15 decembrie, în cadrul  vernisajului de la Orange concept store din Calea Victoriei, nr. 41.

„Concursul de anul acesta a avut tema „share”, comunicatã si în mesajul campaniei de imagine Orange, prin care dorim sã subliniem importanta comunicãrii si dorinta de a fi lângã cei dragi, de a împãrtãsi bucuriile si neimplinirile, iar fotografiile participante le-au surprins în cele mai diverse aspecte”, spune Thierry Millet, Director  Comercial al Orange România.

Desfãsuratã în perioada 18 septembrie - 18 octombrie, editia din acest an a concursului „vezi Orange” s-a bucurat de un numãr mare de participanti - 3730, care au înscris în competitie peste 14.300 de fotografii. Conform regulamentului, fiecare participant a trimis maxim cinci fotografii, la categoriile Color, Alb-Negru si Mesaje Multimedia (MMS). Orasul care a înregistrat cei mai multi concurenti a fost Bucuresti - 768, urmat de Cluj - 143, Timisoara - 125, Iasi - 117 si Târgu Mures - 107. Popularitatea concursului a depãsit de mult granitele României, înregistrând si la aceasta editie participanti din toate colturile lumii: Anglia, Germania, Spania, Belgia si Canada. Desi la concurs au participat si fotografi profesionisti, cei mai multi înscrisi au fost studenti si elevi. Au participat însã si fotografi amatori din domenii de activitate diferite precum financiar, advertising, IT, design, jurnalism sau arhitecturã.

Premiile, în valoare de peste 20.000 de dolari, au fost înmânate câstigãtorilor de Thierry Millet, Director Comercial al Orange România. Pentru fiecare dintre categorii s-au acordat urmãtoarele premii: premiul I - 1500 USD, premiul II - 1000 USD si premiul III - 500 USD. În plus, au fost decernate 50 de mentiuni speciale, constând în telefoane Nokia 6280 cu camerã foto încorporatã.

Din juriul care a desemnat câstigãtorii concursului au facut parte reprezentanti Orange, Tempo Advertising, Skepsis si Cristian Crisbasan - fotograf independent.

„Si în acest an, fotografiile câstigãtoare la categoriile alb-negru si color, precum si câteva dintre cele care au obtinut mentiuni vor apãrea în calendarul „vezi Orange 2007” care va fi oferit clientilor corporate, jurnalistilor, partenerilor, angajatilor si colaboratorilor Orange. Fotografiile câstigãtoare vor fi expuse timp de o luna în Orange concept store, asa cã îi invitãm pe toti cei pasionati de arta fotograficã sã vina sã admire aceste lucrãri”, a  adaugat Thierry Millet, Director Comercial al Orange România.

Categorii