viteză de internet de până la 21,6 Mbps pentru clienţii Orange

28 febr. 2011
/ /
viteză de internet de până la 21,6 Mbps pentru clienţii Orange

viteză de internet de până la 21,6 Mbps pentru clienţii Orange

Bucureşti, 28 februarie 2011. Din 1 martie Orange creşte viteza de internet până la 21,6 Mbps prin tehnologia HSDPA în capitală şi în câteva localităţi din sudul ţării. Pentru început clienţii din Bucureşti, Buftea, Corbeanca, Mioveni, Piteşti, Ploieşti, Otopeni şi Voluntari vor beneficia de viteze mărite de transfer. Lista acestor localităţi se va extinde în perioada următoare.

Conexiunea de 21,6 Mbps este disponibilă pentru toate abonamentele Colibri şi opţiunile Internet PrePay care oferă acces mobil la internet pentru laptop, tablete PC sau desktop. În plus, clienţii Orange beneficiază de o ofertă specială: modem USB Huawei E367, creat special pentru viteză de până la 21,6 Mbps, la preţul de 1 euro[1].

În cazul în care utilizatorii ies din zona de acoperire HSDPA de 21,6 Mbps, trecerea la zone cu acoperire prin tehnologii şi viteze diferite, precum HSDPA de 14,4 Mbps, 3G sau EDGE, se va face neîntrerupt, modificându-se doar viteza de transfer.

„Una dintre priorităţile Orange România pentru următoarea perioadă este îmbunătăţirea şi dezvoltarea reţelei de date mobile. Astfel, vrem să oferim clienţilor nu numai extinderea acoperirii sau mărirea vitezelor de transfer, ci şi întreg ansamblul necesar pentru o experienţă broadband de cea mai bună calitate (soluţii de conectare, aplicaţii pentru mobil, asistenţă specializată). Prin lansarea conexiunii HSDPA de 21,6 Mbps ne dorim să îmbunătăţim experienţa de utilizare a clienţilor noştri.” a declarat Mădălina Suceveanu, Network Director - Orange România.

Orange oferă acoperire HSDPA de 21,6 Mbps în 8 localităţi, HSDPA de 14,4 Mbps şi 7,2 Mbps în 11, respectiv 900 de localităţi şi viteză EDGE de până la 220 kbps în toată ţara. În plus, din februarie, clienţii Orange pot verifica online calitatea semnalului din zona lor la adresa  http://www.orange.ro/acoperire/index.html

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în orice magazin Orange.


[1] Preţ cu TVA, valabil cu abonamentele Colibri 25.

Categorii